Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio s Barcom

Rakitić: Teško je naći riječi za opisati ovaj doživljaj

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
24.05.2016.
u 10:37

"Prvaci smo, pa što još možemo poželjeti", uzviknuo je s mikrofonom u ruci.

Hrvatski reprezentativac i vezni nogometaš Barcelone, Ivan Rakitić (28), rekao je kako je tužan zbog ovogodišnjeg ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka no da je na kraju duge sezone zadovoljan s osvojena dva trofeja, španjolskim prvenstvom i kupom.

"Impresivno je moći podijeliti ovaj trenutak s ljudima koji su uz nas čitavu godinu", rekao je Rakitić u ponedjeljak navečer u Barceloni na stadionu Camp Nou gdje je održana proslava osvajanja španjolskog kupa. "Bilo je nezaboravnih trenutaka, no ove proslave trofeja su mi najdraži", dodao je pojavivši se pred publikom na travnjaku s kćerima.

U nedjelju je Barcelona s 2-0 pobijedila Sevillu na madridskom stadionu Vicente Calderon, a Rakitiću i igračima Barcelone pehar za osvojeni kup dodijelio je španjolski kralj Felipe VI. Klub iz pokrajine Katalonije u ponedjeljak je uz vatromet proslavio dvostruku krunu nakon što je ovaj mjesec već osvojio prvenstvo.

"Bila je ovo duga sezona, s lijepim i manje lijepim trenucima, jer mi se ne sviđa reći lošima. Dogodile su se mnoge stvari, što je normalno s obzirom koliko je trajala sezona, no sjećat ćemo se samo onih lijepih stvari", poručio je hrvatski nogometaš koji je ove sezone sudjelovao u 57 utakmica za Barcelonu. Zabio je devet golova a šest puta je dodao za pogodak.

"Prvaci smo, pa što još možemo poželjeti", uzviknuo je s mikrofonom u ruci. "Tužni smo doduše zbog Lige prvaka, no iznimno ponosni i zadovoljni. I to zato jer smo maksimalno radili, više od ovoga nije bilo moguće", rekao je. Barcelona je u četvrtfinalu Lige prvaka bila poražena od Atletico Madrida s ukupno 3-2 u dvije utakmice.

Deseci tisuća navijača dočekali su na stadionu prvake Španjolske koji su se s izloženim peharom na travnjaku jedan po jedan obratili publici praćeni ovacijama.

"Teško je naći riječi za opisati ovaj doživljaj", istaknuo je Rakitić.

Komentara 1

BL
Blender
10:46 24.05.2016.

Cudi me da nema na slici bake i dede, pradjede i prabake. Nogomet je postao jedna velika sprdacina a to se vidi na snimkama gdje suci u svakoj utakmici grijese barem 5 puta. Igraci nisu vise nogometasi vec ragbijasi i navlacenje rukama i guranje protivnika je postalo smijesno gledati. Kad bude video monitoring uvedeno kao u drugim sportovima, teg tada ce se znati pravi pobjednici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije