Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA VIJEST

Rakitić se lakše ozlijedio, propustit će sljedeći utakmicu

FC Barcelona's newly signed soccer player Ivan Rakitic from Croatia enters the stadium wearing his new jersey during his presentation at Camp Nou stadium, in Barcelona July 1, 2014. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.09.2014.
u 13:33

Uz njega, ozlijedio se i Neymar.

Ivan Rakitić je u pobjedi 5:0 Barcelone protiv Levantea u četvrtom kolu Primere zabio prvijenac za Katalonce, ali pritom je dobio neugodan udarac u nogu.

Vremena za odmor nema puno jer već u srijedu Katalonci gostuju kod Malage, a naš bi reprezentativac tu utakmicu mogao propustiti iako je riječ o lakšoj ozljedi.

Loša za vijest za trener Barcelone Luisa Enriquea je i ozljeda Brazilca Neymara.

>> Rakitićev prvi pogodak za Barcelonu još će se dugo pamtiti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije