Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotan napad

Rakitić: Sada je sve dobro! Navijači poručili: Skupina huligana ne čini sliku cijelog naroda

Ivan Rakitić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
02.07.2016.
u 11:07

- Ivane, oprosti za huligane. Nadamo se da ćeš doći ponovno u Hrvatsku - napisala je jedna obožavateljica na Instagramu

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić jučer je s obitelji napustio otok Ugljan nakon što su, zasad nepoznati počinitelji, kamenjem razbili prozore luksuzne vile u Uvali Čeprljanda. Zadarska policija priopćila je kako je kriminalistička istraga i potraga za napadačem ili napadačima u tijeku.

- Sad je sve dobro - poručio je Rakitić sinoć oko ponoći SMS-om, pišu 24sata.

A mnogi navijači izrazili su potporu veznjaku Barcelone nakon suludog i sramotnog napada.

- Ivane, oprosti za huligane. Nadamo se da ćeš doći ponovno u Hrvatsku - napisala je jedna obožavateljica na Instagramu dok je druga dodala:

- Molim dragog Boga da ova sramota sta se piše po novinama nije istinita! Nevjerovatno mi je žao, a kako tek sram zbog te šake idiota... nadam se da ste svi dobro i da se nikome ništa nije dogodilo!'

A najčešći su bili komentari poput ovog:

- Ne čini skupina huligana sliku cijelog naroda. Ovo je sramota! Ponosni smo na tebe i na tvoju igru na Euru. Želim sve najbolje tebi i tvojoj obitelji... 

#holidays❤️🌴#familitime👨‍👩‍👧‍👧

Fotografiju objavljuje Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Komentara 66

IN
Ineboimorejeplavo
11:29 02.07.2016.

orepini smetaju 'huligani' u lozama a ne smetaju mu ovi teroristi. Vidis meni smetaju huligani u uniformama i nadam se da ce orpini jednog dana ti njegovi 'navijaci' pokucati na vrata ali kamenicama. srami se orepino,

IN
Ineboimorejeplavo
11:27 02.07.2016.

orjuna 1950

BU
Bulaba
11:12 02.07.2016.

Napadači su vjerojatno glasači Adolfa Petrova i JNA Orepića, iako će se sada vjerojatno okrenuti stranci Pametno, obzirom na istu razinu pameti i inteligencije koju dijele s čelnicima te stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije