Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK BARCELONE

Rakitić posjetio bivše suigrače u Sevilli

Ivan Rakitić
Twitter.com
21.07.2014.
u 23:25

Rakitić bi prvi nastup za Barcelonu trebao imati 5. kolovoza u prijateljskoj utakmici kod Nice.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u četvrtak će se priključiti treninzima Barcelone koja je u subotu bez igrača sa SP-a u Brazilu pobijedila drugoligaša Recreativo iz Huelve sa 1:0.

Sammir krenuo u Austriju

Nakon odmora na španjolskom otoku Ibizi, a zatim i Splitu, Rakitić posljednje slobodne dane provodi u Sevilli gdje je živio od 2011. godine. Danas je na treningu je posjetio bivše suigrače. Hrvatski veznjak već je izjavio da će Sevilla zauvijek ostati njegov klub i da bi htio živjeti ondje nakon igračke karijere. Njegova supruga Raquel odlaskom u Barcelonu prvi će put napustiti rodni grad.

Rakitić bi prvi nastup za Barcelonu trebao imati 5. kolovoza u prijateljskoj utakmici kod Nice.

U srijedu se pak treninzima Real Madrida priključuje Luka Modrić. S vratarom Casillasom i braničem Ramosom pridružit će se suigračima na Floridi gdje će propustiti prvu prijateljsku utakmicu. Prvi ovogodišnji nastup trebao bi imati protiv Rome idući utorak.

A jučer se svom Getafeu priključio Sammir koji kreće na pripreme u Njemačku.

Novi napadač Atlético Madrida Mario Mandžukić na jučerašnjem treningu trčao je uz teren s trojicom urugvajskih reprezentativaca, dok su njihovi suigrači međusobno igrali. Njih i belgijskog braniča Alderweirelda, koji im se tek treba priključiti, Simeone neće voditi na američku turneju.

S kondicijskim trenerom nastavit će posebne pripreme u Madridu kako bi što spremniji dočekali Superkup protiv Real Madrida.

Pašalić stiže u Elche

Alen Halilović, igrač drugoligaša Barcelone B, ovaj tjedan nastavlja trenirati s osmoricom prvotimaca i kolegama iz podmlatka nakon premijernog nastupa za prvu momčad.

Elche na jugu Španjolske očekuje dolazak Marija Pašalića, bivšeg igrača Hajduka, kojega je Chelsea onamo poslao na posudbu.

>> Mandžukić ponovno zahvalio Bayernu i navijačima, no ne i Guardioli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije