Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK BARCELONE

Rakitić nezadovoljan jer je zamijenjen: Htio sam napraviti puno više!

Rakitić
Foto: Rafa Casal/UESyndication/PIXSELL
1/5
03.12.2016.
u 23:32

- Ne treba nas kritizirati. Ideja je bila jako dobra, kontrolirali smo El Clasico, bili smo blizu drugog pogotka...No prvenstvo je dugo, puno se stvari još može dogoditi - rekao je.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić rekao je kako je htio i mogao napraviti više za Barcelonu protiv Real Madrida no da ga je trener izvukao iz igre kada je utakmica bila pod njihovom kontrolom.

- Htio sam napraviti puno više tijekom utakmice no to je bila trenerova odluka a ja sam mu uvijek zahvalan kada mi ukaže povjerenje - izjavio je Rakitić koji je teren napustio u 60. minuti pri rezultatu 1:0. Zamijenio ga je kapetan Andres Iniesta koji je zbog ozljede izbivao 40 dana s terena. 

- Barem je Iniesta opet s nama. On je jedinstven igrač, izuzetno bitan za nas - napomenuo je. 

Real Madrid je izjednačio u 89. minuti pogotkom braniča Sergija Ramosa glavom nakon što je slobodan udarac izveo Luka Modrić.

- Bio je to težak udarac jer smo imali utakmicu pod kontrolom i boli primiti gol u posljednjim trenucima. Odlazimo uzdrmani jer smo htjeli pobijediti i bili smo blizu. Trebalo je samo zatvoriti utakmicu - rekao je hrvatski vezni igrač. 

- Iz praktično jedine prilike u drugom dijelu zabili su nam gol - dodao je.

Smatra kako igra i taktika nisu bili loši.

- Ne treba nas kritizirati. Ideja je bila jako dobra, kontrolirali smo El Clasico, bili smo blizu drugog pogotka...No prvenstvo je dugo, puno se stvari još može dogoditi - rekao je.

Vodeći Real Madrid ima 6 bodova više od drugoplasirane Barcelone. 

Komentara 6

DU
Deleted user
01:19 04.12.2016.

Imao si priliku, pa zasto nisi?

Avatar bozezasto
bozezasto
07:11 04.12.2016.

Htio sam još lopti dodati prvome do sebe

BU
Bubalamala
09:39 04.12.2016.

Na žalost, druga je to igra bila, kad je ušao Injesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije