Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEČNO PITANJE

Rakitić ne dvoji: Messi je bolji od Ronalda, možda i najbolji u povijesti

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.08.2014.
u 15:06

- Zahvaljujem Bogu što sam dio ove ekipe - rekao je Rakitić.

Barcelonu u drugom kolu španjolske lige čeka teško gostovanje kod Villarreala, koji su zadnji put pobijedili 3:2 nakon što je bilo 0:2, ali i nakon što si je domaćin zabio dva autogola. O tome je progovorio i Ivan Rakitić.

- Moramo svi biti maksimalno motivirani. Radimo na detaljima. Uigrana akcija može otvoriti utakmicu, što je jako bitno. Ne možemo se opustiti. Dvoboj protiv Villarreala je važan ispit za nas. Znamo da se radi o teškom gostovanju - rekao je Rakitić i nastavio:

- Ne mogu driblati kao Messi niti odigravati s loptom poput Inieste ili Xavi, ali želim u Barci pokazati svoj nogomet. Mogu pomoći prilikom prekida, svojim udarcima iz daljine i također u fizičkom aspektu.

Naveo je i da mu je Xavi idol te da ima mnogo za naučiti od njega. A kad se već osvrnuo na to, odmah su ga novinari upitali i "vječno pitanje".

- Messi ili Ronaldo? Uvijek sam gledao Messija u njegovim najboljim izdanjima. Za nas je on najbolji nogometaš na svijetu, a možda i najbolji u povijesti nogometa. Zahvaljujem Bogu što sam dio ove ekipe - rekao je pomalo diplomatski Rakitić.

Na kraju je spomenuo i da bi volio izvuću Basel u skupini Lige prvaka.

- Bila bi mi to prilika da malo odem kući - nasmijao se Rakitić.

>> Rakitić: Sve je lako kad igraš s najboljim igračima na svijetu

Komentara 8

GL
gladiatus61
16:04 28.08.2014.

haška-pravdo komentar ti je baš pametan.Blago majci što te ima...

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
16:53 28.08.2014.

Dobro Raketa, prekini se ulizivat Barcelonasima. Skuzili smo, lijepo ti je tamo, sretno ti bilo, ali ne kenjaj vise.

DI
dinamojavolim1
18:43 28.08.2014.

mozda je messi najbolji u povijesti ali u prosloj sezoni je ronaldo bio bolji i uspijesniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije