Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdila statistika

Rakitić najbolji i najopasniji Barcin veznjak!

Ivan Rakitić
Reuters/PIXSELL
01.03.2015.
u 11:41

Premda se na prvu možda čini kako Raketa malo puca, jer u 22 nastupa uputio je 21 udarac na gol, to je zapravo više nego ostali vezni igrači Barce!

Ivan Rakitić zabio je pet golova za Barcelonu, od čega četiri u ligi. Jedan je bio udarcem iz daljine, piše Goal.com.

I premda se na prvu možda čini kako Raketa malo puca, jer u 22 nastupa uputio je 21 udarac na gol, to je zapravo više nego ostali vezni igrači Barce!

Naime, gledajući statistiku u prvenstvu, Messi ima 98 udaraca (60 u okvir, 27 golova), Neymar ga (baš i ne) prati s 49 udaraca (30 u okvir, 17 golova), a više od Rakete pucali su još samo Suarez (37 udaraca, 18 u okvir, 5 golova) i Pedro (23-15-5).

Od 21 Ivanova udarca devet je išlo u okvir, a sa četiri gola je i peti strijelac momčadi. Xavi je pucao 17 puta, osam u okvir, za jedan gol, Iniesta deset puta (tri u okvir) i bez gola je, a Busquets ima četiri udarca, dva u okvir i jedan gol.

Cijelu Rakitićevu statistiku i usporedbu s konkurentima u Barceloni pogledajte OVDJE!

>>Rakitić nakon utakmice objasnio proslavu gola

Komentara 1

CA
carpediem
12:41 01.03.2015.

Bravo Raketa samo tako dalje a mi mozemo reci Raketa dobar u Barci, Luka dobar u Realu, Mandzo jedan od najbolji U Ateleticu i ostali Hrvatski Reprezentativci a Repka nam nije medju prvih Deset na kome sad to stoji da nam je Repka tako losa ??? Bravo Raketa samo tako dalje da si ostao u Njemackoj danas bi bio zaboravljen i Njemci bi ti upropastili karijeru kao sto su upropastili Petrica, Klasnica i mnogr druge .... imaosi pravo sto si napustio Njemacku i otisao u Spanjolsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije