Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska Marca

Rakitić igrač utakmice: Podijelio je novu nogometnu lekciju!

Sevilla
Foto: UESyndication/PIXSELL
25.04.2014.
u 09:15

I navijači su oduševljeni njegovim nastupom, a nakon još jedne odlične igre, među njima prevladava strah da bi ih na kraju sezone mogao napustiti

Sevilla je sinoć na domaćem terenu pobijedila Valenciju sa 2:0 u polufinalu Europske lige i otvorila si put prema finalu koje se igra u Torinu. Bila je to još jedna potvrda odlične forme andaluzijske momčadi, a u sve to ponovno se uklopio i Ivan Rakitić.

Kapetan Seville opet je predvodio svoju momčad, odigrao odličnu utakmicu i bio jedan od najboljih na terenu. Štoviše, španjolska Marca proglasila ga je igračem utakmice.

"Ponestalo nam je pridjeva kojima bismo opisali igru hrvatskog nogometaša ove sezone. Protiv Valencije Ivan je podijelio novu lekciju na terenu, odlično je vodio igru i prouzročio pravi kaos", stoji u opisu igre Ivana Rakitića.

I navijači su oduševljeni njegovim nastupom, a nakon još jedne odlične igre među njima prevladava strah da bi ih na kraju sezone mogao napustiti. Ponuda će u svakom slučaju biti na pretek...

>>Rakitić asistent u pobjedi Seville, Benfica bolja od Juventusa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije