Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Rakitić i Sevilla ove se godine nisu dobro proveli protiv Valencije

Ivan Rakitić
Foto: UES/Pixsell
24.04.2014.
u 08:31

Ivan Rakitić treću put ove sezone igra protiv Valencije i ima negativan omjer, u rujnu je sa 3:1 poražen u gostima, a u veljači je u Sevilli bilo 0:0.

I Europska liga ušla je u polufinale, danas su na rasporedu prve utakmice u kojima Benfica dočekuje Juventus, a Sevilla igra španjolski derbi protiv Valencije (obje utakmice u 21.05).

Ivan Rakitić treću put ove sezone igra protiv Valencije i ima negativan omjer, u rujnu je sa 3:1 poražen u gostima, a u veljači je u Sevilli bilo 0:0. No Sevilla na kladionicama bolje kotira, koeficijent na njen prolaz u finale je 1.65.

Benfica je već osigurala naslov prvaka Portugala, Juventus će svoj naslov uskoro osigurati, a sad traže ulazak u finale. Za prvi susret kladionice im daju podjednake šanse, no favorit za prolaz je Juventus (1.50). Ova dva kluba međusobno su igrala samo prijateljsku utakmicu 2012. (1:1).

>>Rakitić u Juventus ili Napoli? To ne mogu reći, ali u Lazio sigurno ne ide

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije