Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trofej za blaugranu

Rakitić i Halilović zabili s bijele točke za katalonski Superkup Barce

Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
29.10.2014.
u 23:45

Ivan Rakitić je igrao od 60., a Alen Halilović od 76. minute.

Barcelona je osvojila katalonski Superkup pobjedom nad Espanyolom i to boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:3, 1:1). 

Ivan Rakitić je igrao od 60., a Alen Halilović od 76. minute za kombinirani sastav kluba s Nou Campa. Oba hrvatska reprezentativca izvodili su i jedanaesterce za Barcu te su bili precizni. Raketa je izvodio posljednji jedanaesterac kojim je Barcelona stigla do pobjede. 

U osnovnom dijelu utakmice Pique je zabio za vodstvo momčadi trenera Luisa Enriquea u 15. minuti, a u 51. rezultat je poravnao Arbilla.

 

Dodajmo kako je Real Madrid s rezervnom momčadi, bez Modrića i Ronalda, slavio protiv niželigaša Cornelle (4:1) i izborio osminu finala španjolskog kupa.

>>Jeličić: Modrić je prevaga, Rakitić nije igrač koji radi razliku, nema brzu reakciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije