Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL CLASICO

Rakitić bolji od Modrića, Ronaldo nikad gori ove sezone

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.11.2015.
u 00:30

U brojkama to izgleda ovako: Ronaldo je imao samo 46 dodira s loptom, dakle taknuo ju je svake druge minute!

Ne, niti je Modrić bio grozan kao većina mu suigrača (štoviše, bio je među boljima u tom raštimanom Realu), niti je Rakitić bio među junacima pobjede. A najveći razlog Realovu debaklu je potpuni podbačaj napadačkog trojca.

BBC je odigrao najgoru utakmicu sezone! U brojkama to izgleda ovako: Ronaldo je imao samo 46 dodira s loptom, dakle taknuo ju je svake druge minute! Imao je ove sezone utakmice u kojima se rjeđe susretao s loptom, ali ni u jednoj nije pucao na gol samo dva puta kao što je danas!

Gareth Bale imao je 41 dodir s loptom, što mu je najmanje ove sezone od utakmica u kojima je igrao 90 minuta, dok je Karim Benzema iskombinirao oboje: 30 dodira s loptom najmanje mu je ove sezone od susreta u kojima je igrao 90 minuta, a u svakom od tih susreta pucao je više nego jednom.

Ivan Rakitić imao je čak 96 posto točnih dodavanja, u 57 minuta imao je 57 dodira s loptom, tri udarca na gol (što je dosta iznad njegova prosjeka), ali ni jedan u okvir, te je stvorio jednu šansu.

>> Pogledajte grafički prikaz susreta na Goal.com

>> Veličanstvena Barcelona ponizila Real usred Madrida!

Komentara 2

BU
Bubalamala
09:33 22.11.2015.

Start Modriča na Rakitičem trebao je biti kažnjen barem žutom kartom.Inače Ronaldo je prokockao dovoljno šansi da rezultat bude izjednačen ili je Bravo sve branio,dok je Navas bio šupalj !

AN
Andreeejjj
18:28 22.11.2015.

RAKETA je oduvjek bolji od Modriča + toga još puca po golu i zabija, što Luki punoooo fali, da bi bio vrhunski igrać!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije