Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svidjelu mu se, ali...

Rajković: Torcida se ne može usporediti s Delijama i atmosferom na Marakani

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/15
26.08.2016.
u 12:54

Atmosfera na Poljudu sinoć je bila sjajna, hvalili su ju domaći igrači, ali i igrači Maccabija. Svidjela se i Rajkoviću, ali ipak je imao jedan dodatak.

Maccabi je sinoć nakon velike drame i izvođenja jedanaesteraca izbacio Hajduk i plasirao se u Europsku ligu. Jedan od junaka gostiju bio je vratar Predrag Rajković koji je tijekom utakmice obranio nekoliko velikih prilika, a u raspucavanju je skinuo jedanaesterac Tudoru (Ćosić i Ohandza pucali su pokraj gola).

- Sve se za nas dobro završilo, za mene idealno. Lijepo mi je bilo igrati na Poljudu, a činjenica je da smo sami sebi zuakomplicirali život. Nismo vjerovali da je Hajduk toliko dobar. Što se jedanaesteraca tiče, obranio sam udarac Tudora, čekao sam ga i isplatilo se. možda sam ih preplašio pa su poslije dva puta pucali pokraj gola, kazao je Rajković za MozzartSport.

Atmosfera na Poljudu sinoć je bila sjajna, hvalili su ju domaći igrači, ali i igrači Maccabija. Svidjela se i Rajkoviću, ali ipak je imao jedan dodatak.

- Pohvalio sam Splićane, stvarno je bio užitak igrati na Poljudu, ali ne može se to usporediti s atmosferom na Marakani. Torcida se ne može usporediti s Delijama, kazao je Rajković.

Komentara 19

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:03 26.08.2016.

" nisam znao da je hajduk tako dobar " ..šta bi bilo da naleti na dinamo a šteta da nisu sevali noževi pa da ugođaj bude identičan maracani

ST
staromlad
15:40 26.08.2016.

Rajkoviću ne može se tvoja Srbija uspoređivati sa Hrvatskom, s Jadranom, s našim mediteranom, s mittel Europom. Zapravo ne znam tko želi biti kao Delije, teška mafija, droga, polusvijet i probisvijet. HRVATI osvijestite se!

PR
PraviPlavi
13:08 26.08.2016.

torcidu se i moze samo usporedivati sa srpskim huliganskim organizacijama. zalostno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije