Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki kompliment

Bivša zvijezda oduševljena: Modrić je ključni čovjek Reala!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
30.07.2015.
u 17:38

– Bale je izuzetno brz igrač i uvijek će zabiti najmanje 15 golova u sezoni. No, problem je što je stajao 100 milijuna eura pa svi očekuju da bude kao Ronaldo

Rafael van der Vaart ponovno će zaigrati u španjolskoj ligi, ovoga puta za Betis. U intervjuu za madridski As prisjetio se razdoblja kada je igrao za Real.

– Ponosan sam što sam dvije godine proveo u Madridu te odigrao dosta utakmica i zabio puno golova. Kada sam došao, Calderon je bio predsjednik, Mijatović sportski direktor, a Schuster trener. Tri mjeseca poslije, sva su trojica otišla, to je bila ludnica – prisjetio se Nizozemac pa dodao:

– Kada Real ne osvoji trofej, sezona je potpuno promašena. Mislim da nigdje na svijetu ne postoji takav pritisak. Sada sam ponovno u Španjolskoj, jedva čekam da počne sezona, a u Betis sam došao zbog sjajnih navijača.

Upitan je za Luku Modrića i Garetha Balea, igrače Reala s kojima je dijelio svlačionicu u Tottenhamu.

– Modrić je ključni igrač Reala. On ne zabija mnogo golova i nema puno asistencija, ali Luka baš nikada ne gubi loptu. Bale je izuzetno brz igrač i uvijek će zabiti najmanje 15 golova u sezoni. No, problem je što je stajao 100 milijuna eura pa svi očekuju da bude kao Ronaldo. A Cristiano i Messi ipak su dvojica igrača s drugog planeta – zaključio je Van der Vaart.

>>Real tek nakon 22 jedanaesterca svladao Milan, Luka Modrić igrao prvo poluvrijeme

Komentara 7

PO
PowerPoint
18:13 30.07.2015.

Novinarčići večernjeg samo švrljaju po Internetu i traže nekoga tko je rekao da je "Modrić ključan čovjek Reala". Da, svi znamo da je Modrić važan igrač u Realu, isto tako, svi znamo da je sportska redakcija večernjeg kvalitativno na razini Modre Laste.

DU
Deleted user
21:15 30.07.2015.

Po starorimski Beti(co)s, otpadnici iz FC Seville...polarizirani navijači, kao nekad Mornar i Jadran; treba osjetiti te navijače na Benito Vilamarinu, koji podsjeća na našu staru Hajdukovu "njivu" ispod rodilišta. Lipo misto Van der Varta za u nogometnu mirovinu.

VU
Vinko U
18:42 30.07.2015.

Od ovog Hrvoje Delaca clanci su smjesni.Danas Luka kljucni igrac a sutra ga prodavaju. Samo neznam Hrvoje koliko su ti vrijedni ovi clanci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije