Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFAEL BENITEZ:

Modrić nam je vrlo važan, donosi ravnotežu u sredini terena

Real - Šahtar
Foto: FOTO CHEMA REY/UESyndication/PIXSELL
1/5
26.11.2015.
u 00:10

- Ne volim govoriti o pojedincima. No, postoje igrači o kojima se manje govori, a vrlo su nam važni jer daju ravnotežu u sredini terena - rekao je trener Reala Rafael Benitez.

Luka Modrić postigao je gol u pobjedi nad Šahtarom (4:3) i prekinuo post u Ligi prvaka. Luka je prije toga posljednji put bio strijelac u prosincu 2013. godine protiv Copenhagena.

No, i da nije zabio bila bi to odlična partija hrvatskog veznjaka. Koliko je Modrić važan, najbolje se vidjelo kada je izašao s terena jer je Real nakon toga pao.

- Ne volim govoriti o pojedincima. No, postoje igrači o kojima se manje govori, a vrlo su nam važni jer donose ravnotežu u sredini terena - rekao je trener Reala Rafael Benitez.

A Dani Carvajal je priznao da se Real opustio budući da je vodio 4:0, a na kraju je završilo 4:3.

- Možda smo mislili da je sve gotovo i bili opušteniji kako se kraj bližio. Iznenadili su nas, no najvažnije da smo upisali pobjedu - rekao je Carvajal kojega još muči teški poraz od Barcelone proteklog vikenda.

- Naravno da nam je to teško palo. Ali, pristup je bio pravi, izašli smo na teren sa željom da pobjedimo. No, tek je studeni i ima još puno do kraja prvenstva.

>> Modrić nakon dvije godine strijelac u Ligi prvaka, Mandžukić srušio City!

Komentara 11

MA
Majur
09:11 26.11.2015.

Nije mi jasno zbog čega svjetski treneri ne vide ono što naši fotelja-stručnjaci odavno znaju,luka nije nikakav igrač....ništa ne osvajaju sa njim,svaka nesposobna šuša igra u tom nekakvom bedastom nepoznatom klubu...Perez javi se,objasnit će ti naši stručnjaci čija mama vunu prede...

CA
caca20
07:57 26.11.2015.

treneri se mjenjaju a luka uvjek u prvom sastavu!!pa nije real nasa repka da mamic odredjiva tko ce igrati!!a i nije real neki bezvezni klub,nego jedan od najveci ikad!!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
01:06 26.11.2015.

Ma ne.... svi ti treneri pojma nemaju.. Lukica samo dodaje prvom do sebe i grije klupu Reala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije