Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na svoj stadion

Radovi na Poljudu napokon gotovi, premijera travnjaka protiv Lokomotive

Poljud travnjak
Ozren Maršić
12.10.2014.
u 10:23

Bili su to prvi ozbiljniji zahvati još od same izgradnje stadiona Poljud, a promijenjeni su svi drenažni slojevi kao i kompletni travnjak

Nakon više od mjesec dana radovi na glavnom terenu Poljuda su gotovi. Bili su to prvi ozbiljniji zahvati još od same izgradnje stadiona Poljud, a promijenjeni su svi drenažni slojevi kao i kompletni travnjak.

Hajduk će tako napokon moći igrati domaće utakmice na svom stadionu, a premijera novog terena bit će 25. listopada kada u goste dolazi Lokomotiva. No, ta utakmica igrat će se pred praznim tribinama jer je splitski klub kažnjen zbog incidenta koji se dogodio na derbiju s Rijekom koji se igrao u Dugopolju.

>>Huligani su stvar države, a ne Hajduka, žalit ćemo se i Europi!

Komentara 4

Avatar mihic
mihic
11:22 12.10.2014.

Nisu to prvi veći radovi na poljudu, npr. krajem 90ih su promenjene sve stolice i sjever je dobio stolice tako manje laprdanja i prepisivanja sa drugih portala. A koliko znam nedavno su se od transfera Andrijasevica u Dinamo kupili i i čitači karata, valjda i to spada u investicije

DU
Deleted user
15:31 12.10.2014.

Krasno sve kao u bajci. Ma sve je naj,naj,naj,naj. Atmosfera ,karusel,čudo toga nema nigdi na svitu. Tek trava nova, najnovija na svitu. Di to ima samo u Dalmaciji.

RP
rade.pranjic
15:38 12.10.2014.

Cestitam Bili. Prva utakmica na novom travnjaku I pobijeda Lokomotive. Novi travnjak - stara uprava , stari problem. Naprijed Lokosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije