Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevi remija

Radonjić ponovno zabio za važan bod Istre u okršaju sa Splitom

Istra - Split
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/6
18.04.2015.
u 21:08

U posljednje tri utakmice četiri puta je zabio i učvrstio se na drugom mjestu ljestvice strijelaca.

Okršaj Istre i Splita u 29. kolu MAXtv Prve HNL, dviju momčadi koje su ove sezone najviše puta 'remizirale' nije mogao završiti drugačije nego - podjelom bodova. Rezultat je bio 1:1.

Split je vodeći u ligi sa 13 neodlučenih ishoda dok ih Istra ima 11.

Albanac Sokol Cikalleshi u 29. minuti doveo je goste u vodstvo na stadionu Aldo Drosina. Bio mu je to deveti prvenstveni pogodak.

Ipak, važan bod u borbi za ostanak u Prvoj HNL domaćinu je donio Dejan Radonjić u 83. minuti. Pogodio je s bijele točke i potvrdio sjajnu formu. U posljednje tri utakmice četiri puta je zabio i učvrstio se na drugom mjestu ljestvice strijelaca. Dosad je postigao 14 golova (a vodeći Kramarić 21).

Vodeći je Dinamo sa 71 bodom, Split je 5. sa 34, a Istra 8. sa 29 bodova.

>>Rijeka nakon preokreta svladala Hajduk na Poljudu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije