Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOM MAXU!

Radomir Antić ekskluzivno: Modrić i Kovačić su Benitezove žrtve! Tu nešto ozbiljno ne štima...

Radomir Antić
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
1/5
27.11.2015.
u 14:09

Iskusni Antić ozbiljno analizira i kako nije slučajno da je Real ove jeseni imao čak 17 ozljeda mišića, zaključuje da nešto ozbiljno ne štima s Benitezovim metodama treninga, piše Max!.

Novi broj sportskog tjednika Max! donosi ekskluzivni intervju s proslavljenim trenerom Radomirom Antićem, stručnjakom koji je trenirao tri velikana: Real, Barcelonu i Atletico.

Antić otvoreno  kaže: – Modrić i Kovačić žrtve su Benitezova načina rada, u Realu nešto ozbiljno ne štima... 

Iskusni Antić ozbiljno analizira i kako nije slučajno da je Real ove jeseni imao čak 17 ozljeda mišića, zaključuje da nešto ozbiljno ne štima s Benitezovim metodama treninga. Antić pritom naglašava: – Zašto i Modrić češće ne zabija golove i ne asistira...

Max! donosi i intervju s Luisom Ibanezom, bivšim dinamovcem u Zvezdi, koji je u kratkom roku postao idol Delija. Crvena zvezda ponovo pobjeđuje i uvjerljivo vodi u prvenstvu, no Ibanez kaže: – Plaće kasne po dva mjeseca, nekima i više, pa trener iz svog džepa daje igračima za prijevoz...

Novi Max! otkriva tko je mladi Slavonac u Romi – Silvio Anočić, kapetan U-19 hrvatske reprezentacije koji se odlično uklopio u društvo Tottija, Džeke, Pjanića...

Novi Max! donosi i priču s Franom Tudorom, dečkom iz Dugava koji je najsrčaniji Hajdukov igrač, a i najbrži jer sprinta čak 33 km/h!

Max! donosi i intervju s Luisom Ibanezom, bivšim dinamovcem u Zvezdi, koji je u kratkom roku postao idol Delija. Crvena zvezda ponovo pobjeđuje i uvjerljivo vodi u prvenstvu, no Ibanez kaže: – Plaće kasne po dva mjeseca, nekima i više, pa trener iz svog džepa daje igračima za prijevoz....

Predstavljamo dvije velike NBA dinastije – Chicago Bullsi slave 50 godina, a Golden State Warriorsi predvođeni "novim Jordanom", Stephom Curryjem postali su novi rekorderi NBA lige u broju uzastopnih pobjeda.

Novi Max! donosi i veliki intervju sa zlatnim rukometašem, sada menadžerom PPD Zagreba Božidarom Jovićem, koji je poznat i kao "bad boy" zlatne generacije. Jović kaže za Max: 

– Volio bih da danas imamo bezobraznije rukometaše. Naši su predobri i prekulturni, nema šanse i da netko zakasni u hotel... A mi smo u svoje vrijeme bježali i preko balkona...

Samo uz Max! osvojite dvije ekskluzivne majice najboljeg hrvatskog borca u UFC-u Stipe Miočića i osvojite deset ulaznica za veliki borilački spektakl u Splitu, 6. prosinca.

>> Srbijanska košarkašica koja je oduševila svijet: Osjećam se sasvim normalno

Komentara 8

ST
Stipan
14:24 27.11.2015.

Idi bre!

SR
srtuja
15:14 27.11.2015.

Mogli bi pitati za mišljenje nekog poznatog hrvatskog trenera. Ah da, nema takovoga.

NE
nenasjedajte
17:34 27.11.2015.

ovo je vec laganija opsesija od strane novinara....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije