Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Dinamo izgubio u derbiju, ali pokazao zube najjačima

Futsal Dinamo - Nacional
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/14
02.12.2016.
u 22:49

Nakon napornih nastupa u elitnoj skupini Uefa futsal lige malo smo umorni. Noge su teške što se moglo vidjeti i u ovoj utakmici - istaknuo je Kujtim Morina, trener Nacionala

U derbiju 10. Kola Prve hrvatske futsal lige Nacional je svladao Futsal Dinamo sa 4:2 i sada ima tri boda više od Split Tommya s kojim će igrati u zadnjem kolu prvog dijela prvenstva. Nacional je osvojio jesenski naslov.

-  Nakon napornih nastupa u elitnoj skupini Uefa futsal lige malo smo umorni. Noge su teške što se moglo vidjeti i u ovoj utakmici - istaknuo je Kujtim Morina, trener Nacionala.

Atmosfera u dvorani II Sportskog doma bila je prema očekivanju. Oko tisuću Bad Blue Boysa navijalo je cijelu utakmicu za boje svog  Futsal Dinama, bez obzira da li je u jednom trenutku bilo 1:1 ili nešto kasnije 1:4.

Trener Nacionala imao je pripremljen scenarij za ovaj susret.

- Plan je bio da brzo povedemo s dva, tri razlike što se nije dogodilo. Dogodilo se brzo izjednačenje, a onda je kasnije ipak sve došlo na svoje mjesto. Mislim da je susret bio jako dobar za gledanje za puno prilika i udaraca na oba vrata - istaknuo je Morina.

Do kraja prvog dijela ostao je derbi sa Splitom, ali je u međuvremenu počeo i malonogometni  turnir Kutija šibica na kojem igra velik broj igrača Nacionala.

Futsal Dinamo nije vodio trener Mićo Martić. On je imao obaveza u finskoj reprezentaciji čiji je izbornik pa je momčad vodio Juraj Fabijanić.

Pogotke za Futsal Dinamo postigli su Grbeša i Matošević, dok su strijelci  za Nacional bili Perić 2, Čujec i Rafael.

U ostalim utakmica 10. kola postignuti su sljedeći rezultati: Split Tommy – Brod 2:5, Square – Novo Vrijeme 2:2, Osijek Kelme – Solin 7:1.

Komentara 1

TO
Toma2
04:08 03.12.2016.

Sve dobro osim rezultata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije