Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRYTIE ARENA

Putin otvorio prvi stadion za SP u Rusiji i u goste pozvao Zvezdu

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
28.08.2014.
u 09:04

- Opet smo pokazali svijetu kako Rusija može izgraditi veleban stadion i to četiri godine prije početka Svjetskog prvenstva - rekao je Putin.

Ruski predsjednik Vladimir Putin otvorio je Otkrytie Arenu, prvi stadion na kojem će se igrati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine. Time je jasno pokazao da nikakvih kašnjenja neće biti.

Stadion se nalazi na sjeverozapadnom dijelu Moskve, bit će novi dom nogometaša Spartaka, najpopularnijeg ruskog kluba, kapacitet mu je 42 tisuće sjedećih mjesta i koštao je 415 milijuna dolara.

- Ovaj stadion je prelijep, a takav grandiozni projekt zaslužuje klub kao što je Spartak. Opet smo pokazali svijetu kako Rusija može izgraditi veleban stadion i to četiri godine prije početka Svjetskog prvenstva - rekao je Putin.

Zadovoljstvo da na njemu prvi zaigraju imat će Spartak i Crvena Zvezda 5. rujna ove godine.

>> Putin garantira da Rusi neće biti loši organizatori kao Brazilci

Foto: Wikipedia

Komentara 4

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
09:25 28.08.2014.

Stadion izvana u hrvatskim bojama.

BA
balic
10:35 28.08.2014.

Eto tko kaze da nasi vatreni nemaju stadion.. da nam se susjedi ne ljute?

Avatar Idler 3
Idler 3
10:15 28.08.2014.

Još kad bi razmel kaj znači "Zvezde" >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije