Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivica vrdoljak:

Pustili smo Celtic da igra po boku, a zatvorili zadnje vezne

Ivica Vrdoljak
Foto: REUTERS/Kacper Pempel
02.10.2014.
u 16:15

- U dvije utakmice Škoti nisu stvorili nijednu priliku. Dinamo ima šanse, ali vidim da se pretjeruje s optimizmom - kaže Vrdoljak.

Bivši igrač Zagreba i Dinama Ivica Vrdoljak kapetan je poljske Legije. Nesretne Legije koju je Uefa izbacila iz Lige prvaka zato što je za nju igrao igrač koji nije imao pravo igranja. Pa su pobjede Legije nad Celticom (4:1 i 2:0) bile uzaludne jer je Uefa drugu utakmicu registrirala s 3:0 za Škote pa su oni s ukupnih 4:4 zbog gola više u gostima išli dalje.

Legia je očito imala recept za Celtic, možda bi nešto slično moglo danas pomoći Dinamu.

– Nadjačali smo ih taktički. Naime, pustili smo im otvorene bočne strane, jer smo znali da na njima nisu najbolji. A zatvorili smo im dva zadnja vezna igrača. Tako su se bočni igrači stalno vraćali tražeći te vezne igrače, kružili su s loptom i bili nemoćni. U dvije utakmice nisu stvorili nijednu priliku. Jedini gol zabio nam je McGregor udarcem iz daljine. Tako je zabio i Mariboru. Krilni je igrač, ne visoke klase, ulazi u sredinu i traži udarac pa plavi trebaju biti malo oprezni. Uz dva zadnja vezna, najbolji igrači su im stoperi Van Dijk i Ambrose – kazao je Vrdoljak koji je u 4:1 pobjedi promašio dva jedanaesterca.

Vrdoljak danas s Legijom igra u Trabzonu protiv Trabzonspora Vahida Halilhodžića. Obje momčadi pobijedile su u prvom kolu, Legia Lokeren, a Trabzonspor u gostima kod Metalista.

Vrdoljaku se ne sviđa pretjerani optimizam kad je o Dinamu riječ.

– Ne treba se Dinamo bojati Celtica, ali ono što sam vidio u medijima nije dobro. Celtic je potpuno krivo predstavljen, kao vrlo slab. Bio je u krizi, ali se diže, želi što prije izaći iz te krize i Dinamu neće biti lako na Celtic Parku. Po viđenom, plavi su kvalitetniji i imaju šanse, ali potpuno je krivo misliti da će im u Škotskoj biti lako – zaključio je kapetan Legije.

>> Ivica Vrdoljak: Nikada neću dobiti Kovačev poziv jer nemam nekoga da me pogura

Komentara 1

AN
Andreeejjj
19:06 02.10.2014.

Vrdoljaku se ne sviđa pretjerani optimizam kad je o Dinamu riječ. – Ne treba se Dinamo bojati Celtica, ali ono što sam vidio u medijima nije dobro. Celtic je potpuno krivo predstavljen, kao vrlo slab. ****** NAUČITE već jednom daa ne potcenjujete NIKADA VIŠE suparnika-e, nažalost to je nama HRV u krvi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije