Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušli u 3. pretkolo

Pušnik igrače pozvao na pivo, a Vulić tvrdi: On je trener za Hajduk!

Hajduk - Iasi
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
23.07.2016.
u 14:13

– Uvijek kada prođete, to je sjajno, nogomet se danas igra za prolazak. Nije važno što Hajduk još nije uštiman. Od te istine ne treba bježati.

Opet je to bilo mučenje, Torcida je strepila do zadnje minute, a onda je Franck Ohandza u 89. minuti uključio mlazne motore, pobjegao obrani rumunjskog Lasija i Hajduku donio pobjedu (2:1) i prolazak u treće pretkolo Europske lige gdje će ga čekati ukrajinska Oleksandrija.

Tudorov eurogol

Lijepi Tudorov pogodak zapalio je Torcidu koja ni ovaj put, za razliku od bijelih, nije “šepala”. U spektakularnom ozračju izdržao je Hajduk sve padove u 90 splitskih minuta, posebno nakon pogotka Cicura za 1:1. Hajdukov trener Marijan Pušnik priznao je da njegova momčad nije izgledala dobro. Najavio je krv i znoj svojim klincima, a potom ih nakon trijumfa pozvao na pivo u grad. Splitski sraz iz lože je gledao i Zoran Vulić, hrvatski trener koji se nedavno sa Sheriffom okrunio prvakom Moldavije.

– Uvijek kada prođete, to je sjajno, nogomet se danas igra za prolazak. Nije važno što Hajduk još nije uštiman. Od te istine ne treba bježati. Pred Pušnikom je velik posao, no na dobrom je putu – istaknuo je Vulić i dodao:

– Pušnik je s medijima uspostavio koheziju. On najbolje zna koliko mu je potrebno da pronađe klik s momčadi kao i navijačima. Hajduk se prethodnih sezona mučio i ispadao protiv ovakvih momčadi, no sada je uspio i to je najvažnije. No, treba naglasiti da ovom projektu treba dati vremena.

Osvrnuo se i na neuobičajen diskurs slovenskog trenera.

– Ovo je nešto novo u Hajduku. On ima poseban refleks. Sviđa mi se što brani instituciju kluba i to tako treba biti. No, neke stvari moraju ostati unutar institucije kluba.

A kako Vuliću izgleda ova momčad bijelih?

Bijelima treba vrijeme

– Igra nije bila lijepa za oko i to smo svi vidjeli. Jer, dosta je mladih igrača. Ovoj momčadi potrebno je vrijeme.

Nakon trijumfa u moldavskom prvenstvu Vulić se odmara u Splitu, ali kaže:

– Trener je uvijek spreman s koferima. Moldavija me psihički umorila, tako da mi je trebao odmor. No, naravno da sam spreman za novu priču.

Komentara 9

ST
staromlad
15:04 23.07.2016.

"Ovom projektu treba vremena" Koji projekt? Što više stranaca u klubu, prodaja klinaca budzašto i njihovo grijanje klupe? Sve je super, samo, prije par godina su iz Splita kritizirali GNK zbog makismirskog zoo i trgovanja s mladim igračima. Znači na djelu je je demagogija. Je li to pošteno?

AN
Antonijeee
14:48 23.07.2016.

Navijac sam Hajduka. ali sam vise frapiran ovakvom politikim kluba. lopovluk kirupcija itd

OV
Ovozemaljski
16:27 23.07.2016.

Projekt Njihov Hajduk je u Torcidu ubacen od Sdpa, glavni ljudi za tu operaciju su bili Jovanovic, Bauk, Lalovac i onaj iz Hnsa, Gjurkovic, a vamo Brbic i Pavasovic, pametnom dosta! Od prevelike ljubavi prema klubu dobili smo to da tonemo sve dublje i dublje...necemo politiku u nasu butigu...a ha, bez politike nebi bilo ni butige...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije