Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk ispao

Pušnik: Dečki su se lavovski borili. Ispali smo, ali znamo da smo na pravom putu

Hajduk - Maccabi
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
25.08.2016.
u 23:51

- Znamo da smo na pravom putu. Tek smo počeli raditi prije nešto manje od tri mjeseca. Mislim da će biti dobra sezona, ići ćemo sve bolje i bolje.

Nogometaši Hajduka ispali su iz Europske lige. Poslije 120 minuta igre imali su vodstvo 2:1, koliko je Maccabi slavio u Izraelu, pa su odlučivali jedanaesterci u kojima su Splićani izgubili 3:4.

- Čestitke momcima, bila je to jako dobro odigrana utakmica. Momci su se lavovski borili, a posebno hvala navijačima koji su nas bodrili do posljednjeg trena. Jedanaesterci su uvijek lutrija, danas su Izraelci bili bolji... Ništa, moramo dignuti glave gore jer Maccabi je velika momčad, kazao je nakon susreta trener Hajduka Marijan Pušnik pa nastavio:

- Znamo da smo na pravom putu. Tek smo počeli raditi prije nešto manje od tri mjeseca. Mislim da će biti dobra sezona, ići ćemo sve bolje i bolje.

Hajduk ima mladu momčad, ali Pušnik u tome ne vidi razlog poraza.

- Nema veze što smo mlada momčad. Tko god da igra mora se boriti za grb Hajduka. Bez obzira je li to mladi ili stari igrač. Danas nažalost nema prevelike filozofije. Ispali smo i sada trebamo dići glave gore. Idemo dalje u prvenstvu i nastaviti raditi.

Komentara 29

ED
europski dinamo
00:17 26.08.2016.

Pocinje....mlada momcad...bla bla bla.

ED
europski dinamo
01:12 26.08.2016.

Na dobrom ste putu samo kaj je cesta duga ,a vi jos na parkiralistu.

GM
Gusta magla
02:14 26.08.2016.

Boze, pa dokle tako? Ovo im je sesta utakmica za redom koju su izgubili , a pricaju da su na dobrom putu.....hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije