Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoki derbi

'Pucao' po navijačima: Je li ovo najmaštovitija proslava pogotka svih vremena?

Proslava pogotka
Foto: Youtube Screenshot
30.06.2015.
u 10:14

Prvi se 'motorke' dočepao Adi i pred euforičnim navijačima simulirao kao da pilom puca prema njima.

Fanendo Adi, igrač Portland Timbersa tijekom susreta MLS-a sa Seattle Soundersima pobrinuo se za nesvakidašnju proslavu pogotka.

Timbersi, naime, nakon svakog pogotka motornom pilom otpile komad debla smještenog pokraj igrališta. Za to je zadužena maskota kluba, no ovog puta prvi se ''motorke'' dočepao Adi i pred euforičnim navijačima simulirao kao da pilom puca prema njima.

A navijači su bili euforični i zbog visoke pobjede (4:1) nad velikim suparnicima. Naime, rivalstvo između Portlanda i Seattlea jedno je od najvećih u SAD-u i čak izlazi iz okvira nogometa te je izraženo i u drugim sportovima.

Bio je to i derbi Zapadne konferencije u kojoj je vodeći Vancouver (32 boda), a iza njega slijede Seattle (29) i Portland (28). 

>>Evo kako je Mourinho 'luđački' proslavio pogodak Chelseaja

Komentara 1

Avatar h.hulkic
h.hulkic
10:32 30.06.2015.

Mogla ga je murja upucati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije