Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cahill srušio Liverpool

PSG-ova lekcija Realu, Kovačić kriv za gol! Milan bolji od Bayerna

Mateo Kovačić Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.07.2016.
u 09:12

Lovren je kao kapetan igrao do 64. minute, a Klopp ga je vjerojatno izvadio jer je nekoliko minuta ranije doživio pravi nokaut od vlastitog vratara Kariusa u jednom prekidu.

Mnogi veliki europski klubovi sinoć su igrali pripremene utakmice. PSG je pred 86.641 navijačem u Ohiou u sklopu International Champions Cupa pobijedio s 3:1 Real Madrid.

Parižani su poveli već u 2. minuti kada je 18-godišnji Ikone prošao kroz obranu Reala i onda udarcem s 13 metara pogodio pokraj Casille. U 18. minuti Kovaćić je iskosa s desne strane s ruba šesnaesterca sjajno pucao, no Trapp je uspio to vrhovima prstiju skrenuti u vratnicu. 

U 35. minuti Kovačić je pogriješio i krivo dodao iz vlastitog šesnaesterca, samo do Meuniera, koji je s 20 metara neobranjivo pogodio za 2:0, piše Goal. Pet minuta kasnije već je bilo 3:0, a strijelac je ponovno bio Meunier, koji je pokušao nesebično dodati za Cavanija, no lopta su odbila, pa je onda s pet metara lagano zabio svoj drugi gol.

Kraljevi su u samoj završnici prvog poluvremena smanjili na 3:1. Aurier je u 45. minuti rukom u šesnaestercu blokirao Iscovu loptu, a siguran realizator s bijele točke bio je Marcelo.

Zidane je na poluvremenu promijenio svih 11 igrača, tako i Kovačića, a priliku je između ostalih dao i sinu Enzu. Zanimljivo, iako se tek jučer stigli u SAD, na klupi su se kod Reala našli Luka Modrić, Sergio Ramos i James Rodriguez, no priliku za igru nisu dobili.

 

Milan je nakon lutrije jedanaesteraca pobijedio Bayern 8:6 (3:3 regularni dio) u utakmici International Champions Cupa u Chicagu. Potencijalni hrvatski reprezentativci Fabian Benko i Mario Crnički priliku su dobili od 61. minute.

Cijeli izvještaj pogledajte ovdje.

 

Chelsea je u Los Angelesu u prijateljskoj utakmici s 1:0 pobijedio Liverpool. Nije to bila utakmica s puno prilika, a redsima nije pomogao ni igrač više posljednjih 20-ak minuta.

Chelsea je poveo u 10. minuti kada je Fabregas ubacio iz kuta, točno na glavu Cahilla koji je na pet metara naskočio Grujića i zabio za 1:0, piše Goal.

Lovren je kao kapetan igrao do 64. minute, a Klopp ga je vjerojatno izvadio jer je nekoliko minuta ranije doživio pravi nokaut od vlastitog vratara Kariusa u jednom prekidu. 

Najružniji trenutak utakmice dogodio se u 71. minuti kada je Fabregas brutalno startao na gležanj Klavanu i opravdano dobio crveni karton.

 

Inter je u prijateljskoj utakmici New Jerseyu odigrao 1:1 protiv argentinskog Estudiantesa. Marcelo Brozović i Ivan Perišić ni ovog puta nisu konkurirali za utakmicu. Više o utakmici pročitajte ovdje.

Komentara 3

DU
Deleted user
10:21 28.07.2016.

Kovačić je zeznuo 2. gol, ali Marcelo je bio kino, kriv je za prvi i treci gol, decko je jos negdje na Coppacabani

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:15 28.07.2016.

Mateo Kovačić mora što prije u HNK Rijeku da ga europski trenerski mag Matjaž Kek nauči nogometa i od njega napravi igračinu za Real Madrid jer zasada se pre svega muči i blamira u dresu bijelog baleta.

BL
Blender
13:48 28.07.2016.

Niste pisali da je Strinic bio kriv za pogodak Portugalaca protiv Hrvatske. Zapravo to nitko nije ni spomenuo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije