Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRALI ZA MALANDU

Prvi poraz: Wolfsburg napunio mrežu Bayerna, Perišiću 80 minuta

Wolsfburg - Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
30.01.2015.
u 22:40

Zanimljivo i da je Bayern u prvih 17 kola primio samo četiri gola, koliko mu je Wolfsburg zabio večeras.

Bayern München upisao je prvi poraz u ovoj sezoni Bundeslige. Bavarci su s 4:1 poraženi kod Wolfsburga u 18. kolu i prvoj utakmici nakon stanke u prvenstvu.

Vukovi su do poluvremena vodili pogocima Dosta (4. i 45.). U nastavku je De Bruyne zabio dva pogotka (53 i 73.), dok je strijelac za Bayern bio Bernat (55.).

Ivan Perišić bio je u početnom sastavu Wolfsburga, a igru je napustio u 81. minuti kada je ušao Schafer.

Zanimljivo i da je Bayern u prvih 17 kola primio samo četiri gola, koliko mu je Wolfsburg zabio večeras. Bavarci ostaju vodeća momčad s 45 bodova, dok je Wolfsburg drugoplasirani s 37.

Dodajmo i da su igrači Wolfsburga igrali za Juniora Malandu koji je smrtno stradao u automobilskoj nesreći dok je putovao na zimske pripreme kluba. Uoči utakmice stadion mu je minutom šutnje odao počast.

Lavezzi srušio Rennes

Paris Saint-Germain je u 23. kolu francuskog prvenstva kod kuće svladao Rennes s 1:0. Jedini gol zabio je Argentinac Ezequiel Lavezzi koji se u strijelce upisao u 29. minuti.

Deportivo slavio kod Raya

Deportivo je s 2:1 slavio na gostovanju kod Rayo Vallecana u 21. kolu španjolskog prvenstva. Za domaću je momčad zabio Bueno (22.), dok je dvostruki strijelac za goste bio Borges (10. i 72.).

>> Olićevi sinovi bit će sretni: 'Vraćam se kući'

Komentara 1

DU
Deleted user
23:15 30.01.2015.

Baš mi je drago.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije