Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Zagreb rastužio Špacu i prekinuo niz od tri poraza

NK Zagreb
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
22.03.2015.
u 16:54

Gabrijel Boban bio je stalna opasnost i donio je vodstvo Zagrebu, a potom su s igračem manje preko Krovinovića postavili konačnih 2:0 nakon što je Sušić zapucao jedanaesterac

Hajduk je u Kranjčevićevu stigao oslabljen za Milevskog, Maloču, Vršajevića i Malokua, a Zagreb je to sjajno iskoristio i pobijedio 2:0 na krilima Gabrijela Bobana.

Upravo je njegova pojava izazivala mnogo polemike jer zbog crvenog kartona protiv Splita prvotno je morao pauzirati jednu utakmicu, ali potom mu je kazna ipak "skinuta", što je pravedno jer ništa nije ni napravio. Za razliku od ove utakmice, gdje je konstantno mučio nogometaše Hajduka i sigurno će ga Stanko Poklepović sanjati, iako je prije utakmice rekao da je za njega bolje ako Boban zaigra.

Izgledalo je da bi nakon tri poraza u nizu, odnosno četiri u posljednjih pet prvenstvenih ogleda i uz gol razliku 2-14, Splićani trebali biti favoriti. No očito je ono u derbiju protiv Dinama bila iznimka. Igra im je bila loša i iz Kranjčevićeve su zasluženo otišli bez ijednog boda.

Načeo ih je Boban u 63. minuti, a potom je drugi žuti karton 72. dobio Mudražija i skrivio jedanaesterac na Vlašiću, ali Sušiću ga brani Livaković. I umjesto da Hajduk "oplodi" ponuđeno, primio je gol u 76. Egzekutor za konačnih 2:0 bio je Krovinović.

Kad se uzme u obzir pobjeda Lokomotive u Splitu (1:0) i ovaj poraz, čini se da će Hajduk ipak završiti sezonu kao maksimalno četvrti u prvenstvu. Imaju 37 bodova, što je četiri manje od Lokosa. Zagreb je peti i ima 33 boda.

>> Poklepović: Pitam igrače gdje ručaju, a Caktaš mi odgovori 'za stolom'

Komentara 50

Avatar petrolio
petrolio
17:11 22.03.2015.

sramota! samo jedan isključen igrač zagreba! samo jedan penal za hajduk! pa kako hajduk može pobijediti u takvim uvjetima kad čak 10 igrača zagreba igra protiv njega? zašto nisu isključili bar još 2-3 zagrebaša da odnos snaga bude ravnopravan?? hehehe

SO
sonce
17:09 22.03.2015.

Ovi Zagreb zaćepija i odćepija hajduka i Poklepovića.Jeli Ćaktaš ruća za stolomili pod stolom.

Avatar white socks
white socks
18:33 22.03.2015.

Kmeeeeee! Trebali su hajdukovci ne odigrati utakmicu. To im bolje ide nego igranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije