Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Osijek na rubu ponora, Split se vratio prema vrhu ljestvice

Osijek - RNK Split
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/8
03.10.2015.
u 17:08

Pogodak odluke u 78. minuti zabio je Dražen Bagarić i time postavio konačnih 1:0

Zoran Zekić nije uspio promijeniti stvari u Osijeku i uslijedio im je novi poraz. U 12. kolu Prve HNL kao gost slavio je Split, na čijoj klupi više nije Zoran Vulić nego Goran Sablić. Pogodak odluke zabio je u 78. minuti Dražen Bagarić.

Vrijedni su to bodovi za Splićane nakon dva uzastopna poraza i tri utakmice bez pobjede. Vratili su time i priključak vrhu tablice pa su sad četvrti s 18 bodova i bježe petoj Lokomotivi 14, baš kao Istri i Interu.

Osijeku pak nije baš najbolje, izgubili su drugu u nizu i već treću ne znaju za pobjedu. Ostali su samim time na pretposljednjem mjestu s devet bodova, ispod njih usamljen je Zagreb sa četiri boda, iznad je Slaven Belupo s 13 bodova.

>> Uskoro će biti promjena, želim da moji dečki uživaju u igri

Komentara 1

Avatar Grobar_Baranja
Grobar_Baranja
18:42 03.10.2015.

Polako, još ovo mamićevo čedo (osijek) igra s Dinamom i Lokomotivom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije