Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO U ZAPREŠIĆU

Inter prosuo 2:0 protiv Dinama, ali na kraju ipak iznenadio prvaka!

Inter - Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
03.10.2015.
u 20:57

Vodio je Inter 2:0, ali uspjeli su modri izjednačiti

Dinamo se očito nije oporavio od poraza protiv Bayerna (0:5) u drugom kolu Lige prvaka, ali i načeti su zbog surovog tempa posljednjih mjesec dana, jer ni u Zaprešiću nisu uspjeli doći do pobjede i na kraju zapravo mogu biti zadovoljni i s bodom nakon ovih 2:2.

Zaprešićani su poveli iz prve prave prigode već u sedmoj minuti. Mlinar je dubinskom loptom proigrao Čabraju koji bježi Musi, pa snažnim udarcem sa 20-ak metara pogađa za 1:0. Bio je to pravi eurogol, Eduardo je paradom samo uljepšao pogodak domaćeg ofanzivca. Dinamo se "pojavio" tek u 20. minuti, Fernandes je tukao sa 20 metara, Posavec loptu odbio u korner.

Žuti su nastavili prijetiti, novu zgodu pred Eduardom igrači Samira Toplaka stvorili u 28. minuti. Ottochian je ubacio s lijeve strane, a Musa na drugoj vratnici panično očistio pred naletom Čabraje. Na drugoj strani opasno je tukao Antolić, Posavec opet bio spreman. Dejan Čabraja na sceni je bio i u 31. minuti, odlično je s desne strane gađao suprotni kut, lopta je prošla pored vratnice.

Inter je stvarno igrao dobro. Pa su žuti do drugog pogotka zasluženo stigli u 39. minuti. Ottochian i Čeliković su probili lijevi bok, potonji je ubacio prema petercu modrih, gdje pored zbunjene obrane modrih (Taravel - Goncalo), Nestorovski gura loptu u mrežu. Dinamo je smanjio u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela. Čabraja je nespretno igrao rukom u svom kaznenom prostoru, sudac Gabrilo pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Junior Fernandes.

Dinamo je već na otvaranju nastavka stigao do izjednačenja. Antolić je ušao u kazneni prostor Intera, paralelnom loptom odigrao Hodžića koji je još jednom pokazao svu golgetersku klasu. Hodžić se zagradio, lukavo okrenuo, pa lijevom nogom pogodio gornji desni kut domaćih vrata. Neobranjivo...

Vratar Josip Posavec u drugom je dijelu "čupao" domaćine. Mladi vratar tako je u 72. minuti sjajno obranio i prizemni udarac Hodžića koji je sa samo sedam metara zamalo stigao do drugog pogotka. Inter je pak veliku prigodu imao u 83. minuti. Begić je ubacio s desne strane, Nestorovski na drugoj vratnici mogao postati junak susreta. No, makedonski napadač nije pogodio okvir gola.

>> Više o Prvoj HNL i utakmici pročitajte na Goal.com

>> Inter je lansirao Soldu, Jurčića, Dudua, Modrića, a vodili su ga Kuže i Čačić

Komentara 20

DH
dalibor.hren
21:18 03.10.2015.

Složna braća kuću grade....

MA
mause
21:16 03.10.2015.

penal cist kao zdravko mamic

SO
sonce
11:46 04.10.2015.

Dalmoši ne mogu brez Dinama, danju brigu vode a noću ga sanjaju. Jeste bijedni i jadni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije