Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzeo Azerbajdžan

Prosinečki: Utakmica protiv Hrvatske za mene će biti posebna

Robert Prosinečki
Anto Magzan
26.11.2014.
u 14:54

- Ova reprezentacija ima potencijala. Ono protiv Hrvatske nije bila prava slika momčadi. Sigurno je da će izgledati bolje u nastavku kvalifikacija

Robert Prosinečki prihvatio je novi izazov u karijeri, vodit će reprezentaciju Azerbajdžana. Plaća će sigurno biti dobra, ali 'Žuti' će imat težak posao. Od njega se očekuje napredak, a njegova reprezentacija posljednja je u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na Europsko prvenstvo. Štoviše, bez osvojenog je boda.

- Ova reprezentacija ima potencijala. Ono protiv Hrvatske nije bila prava slika momčadi. Sigurno je da će izgledati bolje u nastavku kvalifikacija, rekao je Prosinečki za 24 sata.

U rujnu sljedeće godine dočekat će Hrvatsku.

- Ima još dosta do te utakmice, ali sigurno je da će to za mene biti poseban dan. Pa ne vodi se svaki dan baš utakmica protiv vlastite zemlje, zaključio je Prosinečki.

Izvorni članak pročitajte OVDJE!

>>Evo koji su sve Hrvati vodili strane reprezentacije!

Komentara 3

AN
Andreeejjj
20:09 26.11.2014.

BraWooo kraljuuu...sve najbolje i sretno...pokaži svima kakav si gospodin i stručnjak legendoooo!!!!

BO
bojnik
21:50 26.11.2014.

Pa i Klinsmann je u Brazilu vodio USA protiv svoje Njemacke! Zuti? U Njemackoj ga je rodila majka Svrbkinja - koja je njegova zemlja?

Avatar white socks
white socks
16:17 26.11.2014.

Oduvek je želeo nastupiti protiv Hrvatske. Će da gine za pobedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije