Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJEMCI GA ŽELE

Prosinečki: Spreman sam preuzeti Stuttgart

robert prosinečki,slaven bilić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
07.03.2014.
u 13:53

– Razgovarao sam s jednim menadžerom koji zastupa taj klub i rekao mi je da bi me željeli na klupi – kaže Prosinečki.

Robert Prosinečki potvrdio je da je kandidat za klupu Stuttgarta. Nijemcima ove sezone ide očajno, prijeti im ispadanje pa bi trener Thomas Schneider uskoro mogao postati bivši, a u Mercedes-Benz Arenu doći Veliki Žuti.

– Ima neke priče o mojem angažmanu u Stuttgartu. Smjena trenera odgođena je za tjedan dana jer je dobio posljednju priliku. Igraju protiv Braunschweiga i o ishodu te utakmice ovisi trenerova sudbina – rekao je Prosinečki za Sportal.rs.

Prosinečki je kontaktirao s ljudima iz Stuttgarta.

– Razgovarao sam s jednim menadžerom koji zastupa taj klub i rekao mi je da bi me željeli na klupi. Ništa više od toga ne znam.

Spreman je preuzeti posao.

– Trenutačno se odmaram i biram kamo ću. Imao sam ponudu iz Turske, ali nisam pristao. Ne treba se žuriti s odlukom iako nitko ne jamči da će izbor biti pravi, no mislim da je ovaj dobar. Spreman sam na izazov kakav je Bundesliga – rekao je Prosinečki uz napomenu da ga zanima posao u klubu, a ne u reprezentaciji.

>> Prosinečki: Haliloviću se dogodilo nešto najljepše, grad i klub su posebni

Komentara 2

NM
nemirno more
16:35 07.03.2014.

Zuti svako dobro i puno srece !

Avatar jure23
jure23
15:48 07.03.2014.

jao si ga stuttgartu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije