Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit kvalifikacija

Prosinečki otkrio da je bio kandidat za klupu BiH pa se osvrnuo na regionalnu ligu: Nije još vrijeme!

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.01.2017.
u 09:57

- Prezadovoljan sam, ostvarujem sjajne rezultate na klupi Azerbajdžana. To su velike stvari za Azerbajdžance.

Robert Prosinečki sa svojim je Azerbajdžanom odlično krenuo u kvalifikacije za SP 2018. godine i jedan je od hitova dosadašnjeg dijela kvalifikacija. Nakon četiri kola njegova reprezentacija ima sedam bodova i nalazi s na trećoj poziciji, ali ima identičan broj bodova kao drugoplasirana Sjeverna Irska.

- Prezadovoljan sam, ostvarujem sjajne rezultate na klupi Azerbajdžana. To su velike stvari za Azerbajdžance. Ima još puno do kraja kvalifikacija. Realno, teško je očekivati da ćemo uspjeti završiti kao drugi, ali na nama je da probamo napraviti senzaciju, rekao je Prosinečki u razgovoru za Dnevni avaz.

Otkrio je da je bio kandidat za izbornika BiH.

- Točno tako. Bilo je pregovora, sastanaka... No, baš tada mi se otvorio posao s Azerbejdžanom tako da, i da su se opredijelili za mene, ja ne bih mogao. 

Komentirao je i pokretanje regionalne lige.

- Puno se priča o tome, međutim, navijači ne žele regionalnu ligu i to je veliki problem. Možda u nekoj budućnosti, ali sada nije vrijeme. Neka svatko igra svoju ligu, bolje je tako, da se ne sekiramo. A onda, kada jednog dana dođe vrijeme za regionalnu ligu, onda ćemo je igrati.

Komentara 3

BA
balance
11:14 07.01.2017.

Regionalna liga ali da se igra na Marsu!! Ulaznice bi bile preskupe tako da ne bi mogao svatko doći na stadion!!!

NN
NS-neighbor
10:59 07.01.2017.

Nisu navijači protiv regionalne lige, nego huligani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije