Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNE SCENE

Propalestinski prosvjednici prekinuli utakmicu i napali nogometaše Maccabija

Tučnjava
Foto: Twitter
1/2
24.07.2014.
u 08:45

Igrala se 84. minuta u Francuskoj kad je nekoliko prosvjednika utrčalo na teren. Nastala je gužva i opća tučnjava, a svojim igračima pomogao je trener Stanojević.

Prijateljski susret Lillea i Maccabija iz Haife završen je nakon upada palestinskih prosvjednika na travnjak, s kojima se fizički obračunao i trener izraelske momčadi Aleksandar Stanojević.

Igrala se 84. minuta u Francuskoj kad je nekoliko prosvjednika utrčalo na teren. Nastala je gužva i opća tučnjava, a svojim igračima pomogao je trener Stanojević.

Susret se nije nastavio nakon prekida, tako da je ostalo 2:0 za Lille.

>> Metalnim palicama i zapaljivim predmetima zbog Gaze napali policiju u Parizu

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Django
Django
09:07 24.07.2014.

Hm, napadači su sigurno francuski državljani, navijači Lillea. Mislim da bi povodom ovog rasističkog i antisemitskog ispada FIFA, UEFA, a pogotovo gospodin Michielle Corleone, ups, pardon, Platini, morali oštro reagirati, zaprijetiti francuskom nogometnom savezu oštrim sankcijama, klubu Lille odrezati zabranu igranja međunarodnih utakmica najmanje dvije sezone, a niti jedan malo oštriji razgovor sa francuskim predsjednikom ne bi bio na odmet!

ST
Stjef
09:00 24.07.2014.

Možda bi malo trebalo korigirati naslov jer se iz (čudno odrezanog) videa gotovo sigurno može reći da je igrač zelenih fizički napao navijača koji je protrčavao kroz teren, a ne obratno.

KL
klasika
11:51 24.07.2014.

U Njemačkoj i Austriji masovno se groze ove novinarske hipokrizije jer ne navode, osim nekih, da je riječ o divljacima a ne prosvjednicima. K tome su i Turci. Svi zdvajaju nad time što im sprema muslimanska rastuća brojka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije