Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preprodaja

Karte za Liberec dosegnut će cijenu od tisuću kuna!

Torcida
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
23.08.2015.
u 13:25

Za sjever se ulaznica može kupiti za 200 kuna, uskoro će biti i viša, za istočnu tribinu (140 kuna u prodaji) prodavači traže 400 kuna, a za zapadnu (160 kuna) traže po 500 kuna.

Ne, nije ovo prvi put da je Poljud rasprodan, bilo je i većih Hajdukovih utakmica u povijesti, ali nikada se nije dogodilo da su ulaznice nestale i prije nego što je odigrana prva utakmica. Ovo je trenutak ludovanja za Hajdukom, da je u Liberecu bilo i 5:0 za Slovan, Poljud bi bio pun.

Potražnja za ulaznicama naprosto je nevjerojatna, nije floskula, da stadion ima kapacitet od sto tisuća mjesta, bio bi pun. Sedam dana uoči utakmice već su se pojavili šverceri. Još ih nema oko Poljuda, to je rizično, jer posljednji koji su se pojavili završili su posao dobivši šakom u glavu. No, po društvenim mrežama i na njuskalo.hr ulaznice za dvoboj Hajduk - Slovan tražena su roba.

Cijena, prava sitnica. Za sjever se ulaznica može kupiti za 200 kuna, uskoro će biti i viša, za istočnu tribinu (140 kuna u prodaji) prodavači traže 400 kuna, a za zapadnu (160 kuna) traže po 500 kuna. Pronašli smo i jedan oglas od 100 eura. Kako se utakmica bude približavala, a bijelo ludilo iz sata u sat će rasti, cijene će biti sve više.

- Procjena je da će ulaznice za najbolja mjesta na zapadu biti oko tisuću kuna - kaže nam jedan "dobro upućen u posao".

I nije pogriješio, upiti i na novinarski mail stižu sa svih strana. Srednjoškolac Ivan iz Dubrovnika uporan je u nastojanjima.

- Molim Vas, samo tri. Može i dvije, bit će dosta i jedna - obasipa porukama.

Uzaludan posao, Poljud je rasprodan...

>> Slovan je jak, ali u grotlu Poljuda padali su i nogometni divovi!

Komentara 12

DH
dalibor.hren
16:36 23.08.2015.

Kak je to moguće, kako je moguća preprodaja, ako su karte i sjedala numerirani i mogu se kupiti samo predočenjem osobne iskaznice? Je li to zato da divljaci mogu bezbrižno paliti baklje i uništavati stadion?

Avatar Titanov sin
Titanov sin
16:40 23.08.2015.

Brbljić trlja ruke, osigurana mu je plaća za slijedeću godinu. 32 000 kuna nije baš sitna lova a ostali neka čekaju.

Avatar Oneill
Oneill
16:34 23.08.2015.

Svaka im čast da to hoće neko da plati samo neznam zbog čega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije