Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'srce mi se slama...'

Pročitajte dirljivu Perišićevu poruku kojom se oprostio od bake

Perišić
Foto: Instagram
17.12.2014.
u 21:13

Draga moja bako, nastavit ćeš živjeti u mojim mislima i duši. Moj si anđeo čuvar odozgo, napisao je Perišić

Ivan Perišić, hrvatski reprezentativac i igrač Wolfsburga, na Instagramu se, nekoliko sati prije bundesligaškog ogleda s dortmundskom Borussijom, oprostio od bake koja je preminula.

– Riječi ne mogu opisati kako se sada osjećam. Srce mi slama spoznaja da te više neću vidjeti, tebe koja si mi pružila tako mnogo... – napisao je Perišić uz fotografiju i dodao:

– Otišla si bez pozdrava i pokazala mi koliko je život nepredvidiv. Ali, draga moja bako, nastavit ćeš živjeti u mojim mislima i duši. Moj si anđeo čuvar odozgo, počivaj u miru dok ću se ja truditi učiniti te ponosnom...

Hrvatski veznjak, kao veliki profesionalac, ipak je večeras zaigrao u prvom sastavu svog kluba protiv Borussije.

>>Perišić promašio jedanaesterac i Wolfsburg ostao bez pobjede

Komentara 17

DR
dragica949
03:03 18.12.2014.

Prekrasni stihovi D.Cesarića kažu: Netko sa svojim bolom ide, ko s otvorenom ranom, svi da vide, a netko ga gnjeći i neda mu prijeći u suze i riječi....

OR
orehnjaca
23:46 17.12.2014.

Slazem se sa Orlando! Kada nas netko drag napusti zato I nosimo crninu (ili muskarci kako god vec u ovo doba to pokazuju!!???). A,nositi crninu znaci:izgubila sam nekoga I postuj moju tugu te ne zapitkuj!!! Ali uglavnom se dogadja: "joj,, sta ti je netko umro?" "Joj, moja sucut"!!!! ......Ljudi su izgubili manire! A, o novinarima da I ne govorim!

LO
losss
06:23 18.12.2014.

Bas popodne iden na sprovod njgovoj babi, a on nije moga doc do subote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije