Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvala za sve

Pročitajte dirljivo Jelavićevo pismo navijačima Evertona

Nikica Jelavić
Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
16.01.2014.
u 15:47

"Koliko god mi je žao mahnuti na rastanku s Evertonom i svim prijateljima U svlačionici, klubu, kao i navijačima na ulicama, vrijeme je za nove izazove"

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić uputio je otvoreno pismo zahvale navijačima Evertona, nakon što je u subotu potpisao tri i pol godišnji ugovor sa Hull Cityjem.

Jelavić će se igrama Hullu pokušati izboriti mjesto u reprezentaciji, koja u lipnju putuje na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Jelavić je priznao da je teška srca napustio Goodison Park, gdje je stigao 2012. godine iz Glasgow Rangersa.

"Koristim ovu priliku da se zahvalim Evertonovim navijačima na podršci. Zauvijek će mi ostati u lijepom sjećanju – stoji u pismu objavljenom u subotu u Liverpool Echo u utorak.

"Svi su me podržavali od prvog dana. Nisu prestali vjerovati u mene. Moj debi protiv Tottenhama i taj rezultat ostat će mi u lijepom sjećanju. Vjerujem da je Nikica Jelavić kojeg ste gledali kako zabija tih prvih šest mjeseci onaj pravi i drago mi je da ste to cijenili.

Navijači Evertona na poseban način pokazuju vam da ste jedan od njih i čak kada nisam igrao, osjećao sam da su uz mene.

Igranje za Hrvatsku me također ispunjava ogromnim ponosom, a a sa SP-om iza ugla, treba mi više utakmica kako bi ostao u planovima izbornika Kovača za Brazil.

Koliko god mi je žao mahnuti na rastanku s Evertonom i svim prijateljima U svlačionici, klubu, kao i navijačima na ulicama, vrijeme je za nove izazove.

Drago mi je da sam se od vas stigao oprostiti s dva gola u Kupu protiv QPR-a i proslaviti ih s vama.

Nadam se da ću ih slaviti puno i sa svojim novim klubom. Ali jamčim vam da će Toffees ostati u mom srcu. Nadam se da će ispuniti ambicije koje su imali pred ovu sezonu i uvijek ću ih pratiti.

Hvala Vam i sretno

Nikica Jelavić".

>>Jelavić i službeno igrač Hull Cityja: Ovo je velika prilika za mene

Ključne riječi

Komentara 2

ČA
čaratan
16:00 16.01.2014.

Bravo Jela,puno sreće u Hull City-ju.

MA
MaJu
16:57 16.01.2014.

Pravi sportaš! Uzoran karakter!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije