Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petarda odjeknula

Priznanje Uefe unatoč Kovačevim kritikama: Hrvatska je najbolja momčad tjedna!

Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
01.04.2015.
u 14:49

Luka Modrić inspirirao je svoju momčad koja je stigla do moćne pobjede 5:1 – stoji na stranici Uefe.

Uvjerljiva pobjeda nad Norveškom (5:1) u kvalifikacijskom ogledu na Maksimiru Hrvatskoj je donijela priznanje Uefe te je na službenoj stranici proglašena najboljom momčadi tjedna. Čak i unatoč tome što je igru svoje momčadi kritizirao i hrvatski izbornik Niko Kovač.

– Hrvatska je u subotu bila na vrhu skupine H, ali je znala da ondje neće ostati ako izgubi od Norveške, a Italija pobijedi Bugarsku. Ipak, Luka Modrić inspirirao je svoju momčad koja je stigla do moćne pobjede 5:1 – stoji na stranici Uefe te se dodaje:

– Da stvari budu još bolje, Italija je odigrala neriješeno u Bugarskoj, 2:2, pa je Hrvatska dohvatila dva boda prednosti uoči međusobnog ogleda u lipnju.

Najbolji igrač prošlog tjedna je Velšanin Gareth Bale koji je sa dva pogotka i asistencijom blistao u pobjedi nad Izraelom 3:0 u subotu, dok je najbolji gol Gibraltarca Leeja Casciara. Bio je to povijesni, prvi pogodak te reprezentacije u kvalifikacijama.

>>Mamić: Kunem se, Šuker je želio Norvešku i Italiju u Splitu, ali iz Hajduka su rekli 'ne'!

>>Kovač se trebao opiti samo zbog Ćorlukine gluposti

Komentara 3

ZA
zampioivo
15:38 01.04.2015.

Da nije Zeljka Jovanovica nebi nas bilo nigdje Ha ha Nije uspio unistiti hrvatski nogomet i gurnuti nas u svijet mile mu otadzbine

DU
Deleted user
17:37 01.04.2015.

Hrvatsku vam nikad nećemo dati. Patite.

CA
++canajisraM
20:38 01.04.2015.

Uopce mi nije jasno iz kojeg razloga reprezentacija nije odigrala i prijateljsku utakmicu i dala priliku mladima koji nisu igrali , bas kao sto je bilo sa Argentinom.To smatram kao veliki Sukerov promasaj.Ne samo to, nego bi Hrvatska sa svim tim talentima ,trebala imati i B- repku i ugovarati i tekme za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije