Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna obljetnica

Prije dvije godine zatajilo je srce Ivana Turine

'18.06.2007., Rogla, Slovenija - Ivan Turina na pripremama Dinama.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
02.05.2015.
u 11:10

U Dinamu je je igrao do 2007. godine, a nakon toga bio je u Xanthiju, Lechu i AIK-u, koji mu je bio i posljednja postaja.

Prije točno dvije godine napustio nas je hrvatski vratar Ivan Turina kojem je zatajilo srce te je umro u snu. Umro je u 33. godini života.

U Dinamu je bio od 1998. godine, a pravu priliku dobio je u sezoni 2003./2004. Tu je igrao do 2007. godine, a nakon toga bio je u Xanthiju, Lechu i AIK-u, koji mu je bio i posljednja postaja.

Njegova smrt šokirala je hrvatsku i švedsku javnost, a navijači AIK-a, čiji je Turina bio miljenik, od njega su oprostili na dostojan način. Organizirana je humanitarna utakmica, a navijači su se oprostili transparentima, lijepom koreografijom i ovacijama.

A koliko je Turina bio omiljen u klubu dovoljni govori i činjenica da je vodstvo AIK-a nakon njegove smrti pokrenulo inicijativu da se ulica koja vodi prema stadionu nazove njegovim imenom...

>>Dinamo: Turina je bio miljenik navijači i svih koji su ga poznavali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije