Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKAS PODOLSKI:

Prije će se pakao smrznuti nego što ću otići u Tottenham!

'Arsenal\'s German striker Lukas Podolski celebrates scoring his team\'s second goal during the UEFA Champions League group B football match against Montpellier at the Emirates Stadium, North London,
Foto: 'ADRIAN DENNIS'
20.10.2014.
u 17:54

Nijemac je kratko i jasno demantirao glasine.

Lukas Podolski se ovih dana povezivao s prelaskom u Tottenham za deset milijuna funti, ali Nijemac je to opovrgnuo na prilično direktan i upečatljiv način te pridobio brojne navijače na svoju stranu.

– Prije će se pakao smrznuti nego što ću otići u Tottenham – napisao je na svom Twitter profilu Podolski, a referirao se na informaciju koju je objavio BBC Sport.

Zna se da je rivalitet Arsenala i Tottenhema žestok te da se prelasci iz jednog u drugi klub uvijek dočekuju "na nož". Osjetili su to ponajviše Sol Campbell i Emmanuel Adebayor.

>> Lukas Podolski želi si tetovirati Arsenalov grb

Komentara 1

ST
strsljen2013
20:15 20.10.2014.

Modrić i duga lopta, nisam baš siguran. Za dugu loptu Raketa je za njega alfa i omega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije