Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Preživjeli igrač Chapea hoda bez pomagala: Ponovno ću igrati!

Chapecoense - Neto
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
18.01.2017.
u 09:21

Kada se Netu stanje popravilo, rekli su mu istinu, bio je emotivno slomljen. Bolne traume očito su iza njega, počeo se oporavljati

Nogometaš Chapecoensea Helio Neto (31) bio je jedan od šestero preživjelih putnika zrakoplova koji je krajem studenog prošle godine udario u planinu kraj kolumbijskog grada Medellín.

U nesreći je poginula 71 osoba, a među njima gotovo cijela momčad brazilskog Chapecoensea koja je putovala na finale Copa Sudamericane 

Neto je neko vrijeme bio u komi, a kada se probudio prvo je pitao liječnike kako su prošli u finalu. Tada mu još nisu željeli reći kako je preživio zrakoplovnu nesreću te da su mu gotovo svi suigrači poginuli. 

Kada se Netu stanje popravilo, rekli su mu istinu, bio je emotivno slomljen. Bolne traume očito su iza njega, počeo se oporavljati.

Pojavio se video u kojem brazilski igrač prvi put od nesreće hoda bez pomagala. A najavio je da će vratiti i na teren.

 

- Ponovno ću igrati! Uz Božju pomoć, evo mene opet na terenu u dresu Chapecoensea - rekao je Neto.

Među razbacanim stvarima na mjestu nesreće pronađena je njegova Biblija koju uvijek nosi sa sobom. Knjižni označivač bio je na Psalmu 63. koji govori o promišljanju o Bogu tijekom noći i veselju u njegovim krilima.

"Kad te se sjećam na postelji, sve noćne straže razmišljam o tebi. Jer si ti pomoć moja, i u sjenu krila tvojih veselim se", stoji u Psalmu 63.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije