Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENOA GA SMIJENILA

Presudio mu debakl: Jedini hrvatski trener u Serie A dobio otkaz!

Ivan Jurić - Genoa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.02.2017.
u 08:38

Jurićeva momčad u posljednja je dva mjeseca upala u crnu seriju, a jučerašnji visoki poraz samo je kulminacija.

Hrvatski trener Ivan Jurić više nije trener Genoe. Dobio je otkaz nakon što je njegova momčad jučer doživjela debakl protiv Pescare (5:0).

Jurićeva momčad u posljednja je dva mjeseca upala u crnu seriju, a jučerašnji visoki poraz samo je kulminacija. Navijači su nakon tog susreta napali klupski autobus u kojem je bio i Jurić, navodno su ga gađali jajima i tražili promjene.

Klub ih je poslušao te je već pronašao novog trenera.

"Andrea Mandorlini naš je novi trener, do 2018. godine", objavila je Genoa koja se unatoč svemu nalazi 11 bodova od zone ispadanja.

Hrvatska tako nema više trojicu trenera u ligama petice, ostali smo na Niki Kovaču i Slavenu Biliću.

>> Napoli uvjerljiv, Genoa Ivana Jurića doživjela debakl

Komentara 3

RI
ribar110
09:39 20.02.2017.

Mozda i nije neki trener ali i prodali su kljucne igrace.Navodno ide u Spanjolsku samo ne znam u koju drugu,trecu ili cetvrtu ligu.

UN
unbekant
10:23 20.02.2017.

A takodjer i Kovacu,kao i Bilicu,se priblizava kraj,zaista je to cudno,pa ni su samo treneri krivi,za poraze,tu je vecinski udio nogometasa,ili necijeg podmetanja iz tih klubova,trener je samo taj koji zeli damu igraci sigurno dobro odigraju,i prodju neporazeni.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:53 20.02.2017.

Pa zar nije to onaj isti trener kojega su balkanske domoljubne novine još nedavno proglašavale za čudotvorca i trenerskog majstora ekstra balkanske klase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije