Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaiser u tuzi

U 46. godini preminuo sin Franza Beckenbauera

Stephan Beckenbauer
Foto: DPA/PIXSELL
01.08.2015.
u 14:32

"Neposredno prije početka sezone doznali smo tužnu vijest. Naš bivši igrač Stephan Beckenbauer preminuo je u dobi od 46. godina nakon duge bolesti"

Stephan Beckenbauer, sin legendarnog Franza Beckenbauera, preminuo je u 46. godini života. Vijest je potvrdio i počasni predsjednik Bayerna, a njemački mediji javljaju da je preminuo nakon duge i teške bolesti, ali da nije poznati o kojoj se bolesti radilo.

Ipak, Bild donosi informaciju da je već dvije godine bolovao od tumora na mozgu te da je sada izgubio životnu bitku.

Stephan je također bio nogometaš, u karijeri je nosio dresove Münchena 1860 i Saarbrückena. Zbog ozljede koljena morao je prekinuti karijeru u 29. godini, a kasnije je radio kao trener. Nekoliko godina trenirao je Bayernov podmladak, a između ostalih, radio je s Bastianom Schweinsteigerom, Matsom Hummelsom i Thomasom Müllerom. 

"Neposredno prije početka sezone doznali smo tužnu vijest. Naš bivši igrač Stephan Beckenbauer preminuo je u dobi od 46. godina nakon duge bolesti. Naše misli su s njegovom obitelji i prijateljima", oglasio se Saarbrücken na Twitteru.

Stephan je iza sebe ostavio suprugu i tri sina.

>>Preminuo vozač formule Jules Bianchi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije