Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA UTAKMICA

Slaven Bilić ne posustaje! West Ham gubio 0:2 i u deset minuta sve preokrenuo!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
05.03.2016.
u 17:56

Momčad iz Liverpoola vodila je 2:0 i imala jedanaesterac, ali nakon toga su se raspali

Pozitivan niz od pet pobjeda bez poraza Slavena Bilića nastavljen je i u Liverpoolu protiv Evertona, koji je vodio 2:0, ali nije se West Ham predao te je na kraju pobijedio 3:2! Čekićari se tako još uvijek nadaju plasmanu u Ligu prvaka, a nakon ovog sjajnog plusa za samopouzdanje, to izgleda itekako moguće. Sad u posljednjih šest susreta imaju pet pobjeda tako da je situacija više nego idilična. Također, u 2016. godini

Načeo ih je Lukaku u 13. minuti, a potom je Mirallas s dva nesmotrena prekršaja dobio crveni karton u 34. i tu se otvorila prilika za West Ham, no nisu je iskoristili odmah već ih je dotukao Lennon i time silne napade gostiju poprilično otupio. Moglo je biti i više da Adrian nije u 69. obranio jedanaesterac Lukakuu, što se pokazalo kao prekretnica.

U 78. i treću zaredom zabija Antonio, a smušene domaćine slomio je u 81. minuti i Sakho na sjajnu asistenciju Payeta, koji u sudačkoj nadoknadi donosi maestralnu pobjedu za West Ham! Sve bi bilo savršenije da Manchester City nije visokom pobjedom 4:0 nad Aston Villom ostao na bod razlike i ako sutra (17:00) Manchester United ostvari pobjedu kod WBA, bit će i oni na bod prednosti. U sljedećem kolu Čekićari dočekuju Watford i to im je prilika za nastavak niza.

Veliku ulogu u ovom slavlju ima i Slaven Bilić jer na poluvremenu je uveo Carolla, a zatim u 62. i Sakhoa, kao i Songa da učvrsti sredinu. To se pokazalo ključnim jer je Payet imao više prostora, a kad taj francuski genijalac ima prostora onda se događaju muke po protivničku obranu.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Istovremeno, Chelsea je kiksao protiv Stoke Cityja (1:1) pa zanimljivo društvo predvođeno Bojanom, Crouchom i Shaqirijem ima 43 boda i prva su pratnja petom West Hamu. Sve u svemu, borba za četvrtu poziciju, pa i treću jer Arsenal ima 52 boda, bit će jako zanimljiva.

Kao što je zanimljiva i pobjeda Manchester Cityja. Stigla im je u goste posljednja Aston Villa i nakon prvog poluvremena bilo je 0:0, no u prvih 18 minuta drugog poluvremena bilo je 4:0! Toure je zabio u 48., zatim Aguero u 50. i 60., a u 66. Sterling. Mogao je zabiti svoj treći u 73. minuti Aguero, ali promašio je s bijele točke.

REZULTATI:

Tottenham - Arsenal 2:2
Chelsea - Stoke City 1:1
Everton - West Ham 2:3
Manchester City - Aston Villa 4:0
Newcastle United - Bournemouth 1:3
Southampton - Sunderland 1:1
Swansea City - Norwich City 1:0

>> Slaven Bilić novom pobjedom postao najuspješniji trener West Hama u povijesti!

>> Slaven Bilić pohlepne Engleze spustio na zemlju: Nije sve u novcu!

>> Tottenham i Arsenal u sjajnom derbiju podijelili bodove

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 19

NO
Noštromo
18:25 05.03.2016.

Slaven Bilić velik igrač, trener i čovjek. Trebat će on opet našoj reprezentaciji

TO
Tomislav
18:03 05.03.2016.

Koji kralj! Ciro, zapisujes si?

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
18:09 05.03.2016.

Gledao sam cijelu utakmicu i moram reći da West Ham u najblažoj verziji igra odlično !Zaista atraktivan nogomet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije