Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLTIRANI CIJENAMA

Liverpool 'prosuo' 2:0 nakon što su navijači u znak protesta napustili stadion!

Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
06.02.2016.
u 17:56

Ulaznice su dosegnule cijene od 77 funti i to je naljutilo navijače, a Liverpool kao da je zbog toga kiksao

Leicester City se gostujućom pobjedom nad Manchester Cityjem i službeno promaknuo u glavnog pretendenta na titulu prvaka, koliko god njihov trener Claudio Ranieri bio skroman i to negirao. Na drugima je sad pokušati ih uhvatiti, a prvenstveno se to misli na momčadi iz Londona - Tottenham i Arsenal.

Dok Topnici sutra igraju protiv Bournemoutha u gostima, Tottenham je u 25. kolu stigao do 13 pobjede, a pao je čvrsti Watford s 1:0. Junak je bio Trippier, a zabio je u 64. minuti.

Kiksao je pak još jednom Liverpool, što svakako znači mnogo problema Jürgenu Kloppu nakon nekoliko klimavih utakmica u posljednje vrijeme. Vratio se na Anfieldu 'iz mrtvih' Sunderland, nakon što su Redsi vodili 2:0 pogocima Firmina (59') i Lallane (70'). Potom su u 77. minuti navijači Liverpoola napustili stadion u znak protesta zbog previsokih cijena ulaznica. Naime, cijena im je dosegla upravo 77 funti, što je oko 750 kuna! Iskoristio je to Sunderland i prvo u 82. minuti preko Adama Johnsona smanjio, a u 89. je Jermaine Defoe postavio konačnih 2:2. Time su Redsi na četiri boda od West Hama, baš kao i njihov gradski rival Everton koji je slavio u Stokeu 3:0,. A što se Bilića tiče, "čekičari" nešto kasnije igra protiv Southamptona u gostima i bit će to prilika da pobjegne na sedam bodova prednosti.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Zanimljivo je bilo i u derbiju začelja jer Aston Villa je pogocima Lescotta (45') i Agbonlahora (51') pobijedila 2:0 Norwich City te se nada za ostanak u ligi probudila. Naime, imaju 16 bodova, Sunderland 19 i Norwich je na 23. Iz zone ispadanja pobjedom 1:0 nad WBA se izvukao Newcastle, a tri boda donio im je kod kuće donio Mitrović. Svrake su kao i Aston Villa u 2016. ušli mnogo bolje nego što su završili 2015.

A nakon što se današnji dan kompletira sve će biti okrenuto prema velikom derbiju Chelseaja i Manchester Uniteda u Londonu, iako bi bilo teško sjetiti se kad su posljednji put 14. kola prije kraja tako loše stajali jedni i drugi istovremeno...

REZULTATI:

Aston Villa - Norwich City 2:0 (Lescott 45', Agbonlahor 51')
Liverpool - Sunderland 2:2 (Firmino 59', Lallana 70'/Johnson 82', Defoe 89')
Newcastle - WBA 1:0 (Mitrović 33')
Stoke City - Everton 0:3 (Lukaku p11', Coleman 28', Lennon 42')
Swansea City - Crystal Palace 1:1 (Sigurdsson 13'/Dann 47')
Tottenham - Watford 1:0 (Trippier 64')

>> Sjajni Leicester grabi prema naslovu, na Etihadu je pao i Manchester City!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

PH
Pravi-Hrvat
20:25 06.02.2016.

Neka netko hitno objasni navijačima Liverpoola da se nogomet ne igra zbog njih! Na portalu " Večernjaka" smo naučili da se igra zbog tv prava i zarade vlasnika. Unaprijed hvala :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije