Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGÜERO BRILJIRAO

Bilića ponovno 'pomazila' sreća, Southampton razbio Chelsea!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.10.2015.
u 20:23

Newcastle je vodio 1:0 i na kraju izgubio 1:6 kod Manchester Cityja, a West Ham se "domogao" 2:2 nakon 0:2

Slaven Bilić može biti presretan s jedne i vrlo ljut s druge strane. Njegov West Ham uspio je nadoknaditi zaostatak od dva pogotka kod pretposljednjeg Sunderlanda i odigrati 2:2, ali sama činjenica da su se ponovno morali "čupati" protiv, na papiru, slabijeg protivnika, sigurno mu nije draga.

Igralo se osmo kolo engleskog Premiershipa i nogometni zaljubljenici mogli su itekako uživati. Ne samo u Bilićevom West Hamu, koji je već u 22. minuti gubio 2:0 (Fletcher 10. i Lens 22.) te time u potpunosti poremetio početnu koncepciju igre i od momčadi koja bi trebala voditi glavnu riječ, bili su u podređenom položaju. No u posljednjim sekundama prvog dijela Jenkinson vraća nadu da bi tri minute nakon Lensova isključenja u 60. minuti zabio Payet i osigurao odlazak s gostovanja bez poraza. Na kraju priče niti jedni niti drugi ne mogu biti previše zadovoljni.

Sunderlandu je pozitivno barem to da su bez pobjede ostali i Newcastle, Aston Villa i WBA, trojac s kojim će se ove sezone boriti za ostanak u ligi. West Ham je pak na petom mjestu sa 14 bodova i ne ide im u prilog što je Leicester City pobijedio 2:1 kod Norwicha. Također, šteta je, Andrej Kramarić nije bio ni na klupi.

Ali priča dana svakako je Sergio Agüero. Zabio je pet pogodaka u 20 minuta igre (42., 49., 51., 60., 62.) protiv Newcastlea, a još jedan dodao je De Bruyne (54.). Mitrović je zabio počasni pogodak u 18. minuti. I jasno je, to "počasni" je uvjetno rečeno jer vodio je Newcastle dobar dio prvog poluvremena i imali su se čemu nadati.

Za kraj dana igrali su Chelsea i Southampton, a Willian donosi u desetoj minuti, ali nakon toga sve je krenulo nizbrdo i u 44. zabija Davis, potom u 60. Mane i u 73. Pelle postavlja točku na i dodatno otežava situaciju za Josea Mourinha.

REZULTATI:

Crystal Palace - WBA 2:0
Bournemouth - Watford 1:1
Aston Villa - Stoke City 0:1
Manchester City - Newcastle 6:1
Norwich - Leicester 1:2
Sunderland - West Ham 2:2
Chelsea - Southampton 1:3

>> Bilićev West Ham spasio se u 93. minuti

Komentara 13

LO
loza
21:47 03.10.2015.

trener za utakmice, ne za sezone. kad je favorit i kad ne ide po planu ne dobiva. veliki problem, i ako se ove sezone ne digne sumnjam da če ikad dobiti u ruke ozbiljnu momčad. a mislim da je ije i toga više i nego svijestan. Bešitkaš prvi, Lokomotiv treći.

SE
Sejo
05:30 04.10.2015.

Bilic pobijedio Mourinha na njegovom terenu,to je nesto sto moze pricati svojim unucima kao svoj najveci uspjeh

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:53 03.10.2015.

trenera ? kojeg trenera ? Blefera bez pokrića ? Dok je sreće tad ga ide.... inače rupa i diletant.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije