Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može mu biti žao...

Prelijepa manekenka nakon Balotellija 'napucala' i Bilićeva miljenika

Fanny Neguesha
Foto: Instagram
1/16
02.05.2016.
u 13:34

Fanny Neguesha prije tri godine prohodala je s nestašnim Marijem Balotellijem, ali ga je u rujnu 2014. godine odlučila ostaviti nakon niza nepodopština.

Fanny Neguesha, belgijska manekenka i TV voditeljica, jedna je od onih koja luduje za nogometašima. Prelijepa Fanny bila je u vezi s Marijem Balotellijem, s kojim je bila i zaručena, a od kolovoza 2015. godine 'zarobila' je srce nogometaša West Hama Cheikhoua Kouyatéa, jednog od Bilićevih miljenika.

Osjetilo se to i na igrama francuskog nogometaša koji igra sezonu života, jer mu je ona bila očita inspiracija. Međutim, čini se da je tome došao kraj. The Sun danas piše da ga je lijepa manekenka ostavila još prije tjedan dana, a od jučer se više ne prate na Instagramu, što je vjerojatno i potvrda da par više nije zajedno.

Podsjetimo, Fanny Neguesha prije tri godine prohodala je s nestašnim Marijem Balotellijem, ali ga je u rujnu 2014. godine odlučila ostaviti nakon niza nepodopština. Posljednja u nizu bila je njegova izjava da će je ponuditi svim igračima madridskog Reala, a to je bila kap koja je prelila čašu.

Je li joj nešto slično napravio i Kouyaté, još uvijek nije poznato...

Komentara 2

RT
ribaric.tomislav
22:31 02.05.2016.

rupa ko rupa 15min ebacine i to je to opet svakidasnjica

SP
spancro
19:39 04.05.2016.

ciko sta to znaci ebacine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije