Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seli se u Madrid?

Predstavnici Reala sletjeli u Zagreb, došli su po Dinamova dragulja!

Ante Ćorić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
17.12.2015.
u 13:23

Zoran Mamić je najavio da postoji mogućnost da ode, ali samo ako će ponuda zadovoljiti i klub i njega. Istaknimo da je za Ćorića interes pokazao i Porto

Predstavnici madridskog Reala sinoć su u tajnosti sletjeli u Zagreb, ali već danas je otkriven njihov boravak u glavnom hrvatskog gradu, a i razlog.

Naime, delegacija kraljevskog kluba došla je u Hrvatsku kako bi pokušala dogovoriti transfer Ante Ćorića iz Dinama. Oni su se sastali s predstavnicima mladog igrača Dinama, iskazali interes za njegovo dovođenje, a namjeravaju ugovoriti sastanak s Dinamom jer prvo s njim trebaju dogovoriti eventualni transfer, a onda nastaviti pregovore s igračem.

Problem bi mogao biti taj što je glavni pregovarač Dinama Zdravko Mamić u istražnom zatvoru, a i kad izađe, ne smije se baviti takvim poslovima zbog izrečene mjere opreza.

Podsjetimo, Ćorić je nedavno organizirao konferenciju za novinare na kojoj je istaknuo želju za odlaskom iz Dinama, kasnije se ipak malo primirio, ali poslije toga nikada nije skrivao želju da što prije ode iz kluba.

Zoran Mamić je, pak, najavio da postoji mogućnost da ode, ali samo ako će ponuda zadovoljiti i klub i njega. Istaknimo da je za njega interes pokazao i Porto.

>>Dinamo je korak bliže privatizaciji, a vrijedi tek 28 do 35 milijuna eura

Komentara 12

Avatar peet
peet
13:48 17.12.2015.

Ante ostani u Dinamu, stignes u Real.. Odigraj jos jednu LP s Dinamom.. p.s kad sam se fotkao s njim prije cca mjesec i pola rekao sam mu, ajd jednu fotku prije nego odes u Real ;-) i da, kad kad za Antu interes pokazuje Real, Balic i Vlasic sigurno odu u Barcelonu i Bayern.

Avatar nula
nula
14:21 17.12.2015.

Real zna. Ante je cudo .

Avatar kvaternik
kvaternik
14:50 17.12.2015.

20 milijuna eura i prodano....a ako nemaju taj novac ...zbogom ...kash end karry

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije