Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotomonografija

Predstavljena knjiga novinara 
Ivice Tomića 'Hrvatska u Brazilu'

HNS monografija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
01.09.2015.
u 00:30

– U knjizi je sve pozitivno osim nekoliko rečenica o onom japanskom sucu koji nas je unakazio protiv Brazila... - rekao je Tomić

U zagrebačkom hotelu Hilton predstavljena je knjiga novinara Ivice Tomića "Hrvatska u Brazilu". To je fotomonografija koja svjedoči o nastupu Hrvatske na lanjskom SP u Brazilu, a Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, koji je stao iza ovog projekta, kaže:

– Ova će knjiga ostati iza nas, kao svjedok jednoga vremena budućim naraštajima. I što budemo stariji stariji, ova će nam knjiga biti draža, HNS će uvijek podupirati ovakve lijepe projekte – kazao je Šuker, a autor Ivica Tomić naglasio je:

– U knjizi je sve pozitivno osim nekoliko rečenica o onom japanskom sucu koji nas je unakazio protiv Brazila...

>> Huligani su dobili što su htjeli, reprezentacija neće imati podršku navijača

Komentara 4

DU
Deleted user
08:08 01.09.2015.

a zasto šuker nije rekao da je širkan prodal njegovih 50 ulaznica po 1000€ prije tekme s Brazilom...a i oni iz " uvijek vjerni" prodavali nasim ljudima kartu po 1000€... ali vidimo se jos...bez brige.

Avatar germanikus
germanikus
11:45 01.09.2015.

Polako počinjemo kopirati srbe jer oni odavno slave poraze!

DE
derin
00:39 01.09.2015.

Je nam lijepo bilo za poluditi, izgubili od Brazila jer Kovač nije htio staviti zadnjeg veznog, a Lovren hvatao protivnike po šesnaestercu. Meksiko nas razvalio taktikom, čak nas je Wenger vidio u polufinalu, na sto ovi bacaju novce, bolje bilo da su obnovili jedno igralište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije