Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iznenađen

Predsjednika HNS-a Davora Šukera šokirala Mamićeva ostavka

Mamić Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
26.07.2016.
u 15:05

"Neugodno smo iznenađeni ovakvom odlukom i žalimo što je zastao na putu uspješnih aktivnosti Saveza", stoji u priopćenju Davora Šukera, predsjednika HNS-a

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker u utorak je izjavio kako je neugodno iznenađen odlukom dopredsjednika HNS-a Zdravka Mamića da podnese ostavku na tu dužnost. 

"Neugodno smo iznenađeni ovakvom odlukom i žalimo što je zastao na putu uspješnih aktivnosti Saveza", stoji u priopćenju Davora Šukera koje je objavljeno u utorak na službenim HNS-ovim stranicama.

"Dopredsjednik Zdravko Mamić mnogo je učinio za razvoj i napredak nogometa u Hrvatskoj. Ovo se odnosi na klupski i nogomet na razini Saveza. Aktivnost prvog dopredsjednika Saveza u mnogome je pridonijela ukupnom stabilnom poslovanju Saveza, kao i uspješnim nastupima raznih reprezentacija Saveza. Strpljiv u ophođenju i nadasve korektan u odnosima, uvijek se zalagao za zajedničko djelovanje svih tijela Saveza. Bio je inicijator novih aktivnosti koje su Savez tako visoko rangirale u Europi i čitavom svijetu. Njegova sklonost aktivnostima u radu i uspjesima nogometa mladih bila je temelj mnogih aktivnosti u tom području. Sudjelovao je u stvaranju ugleda i pozicioniranja Saveza koji ima visok ugled u zemlji i inozemstvu. Savez će i dalje nastaviti sa svim aktivnostima koje su ga afirmirale u Europi i cijelom svijetu", dodaje se u priopćenju HNS-a.

Šuker je također istaknuo kako unatoč svemu pred Savezom stoje "novi raznovrsni zadaci i ciljevi te da je Savez osposobljen da ih ostvari na optimalan način".

Komentara 23

RZ
Rocky.Zg
16:55 26.07.2016.

Nije otišao, svi njegovi pijuni su još u Dinamu i HNS, i on preko njih i dalje vlada i krade. Ima najbolje odvjetnike u državi, osobno poznaje sve predsjednike sudova te ih naravno plaća, predsjednica ga štiti što je jako važno jer ona kontrolira tajne službe, sad vidimo da je povezan i sa ljudima iz srpskog podzemlja . I sve to plaća ukradenim novcem. Ovo je igrokaz, zasto bi i otišao kad mu nitko ništa ne može. Za sada.

MI
MikiPrdekana
16:17 26.07.2016.

Sukeru ti si sljedeci!

BJ
Bjelovar112
15:12 26.07.2016.

Pa mene nije iznenadila i ja da sam.na njegovom mjestu poslo bi sve i dobrano odmorio te smirio zivot i posvetio se Obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije