Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aldo van der Laan

Predsjednik Twentea podnio ostavku nakon optužbi da je oštetio klub kod prodaje igrača

Twente Schalke
Foto: Guido Kirchner/DPA/PIXSELL
1/5
25.11.2015.
u 18:40

Van der Laan se sumnjiči da je s agencijom Doyen Sports Investments, koja je registrirana na Malti, oštetio klub za nekoliko milijuna eura.

Predsjednik nizozemskog nogometnog prvoligaša Twentea Aldo van der Laan podnio je ostavku zbog sumnje da je s jednom menadžerskom agencijom oštetio klub prilikom transfera igrača.

Van der Laan se sumnjiči da je s agencijom Doyen Sports Investments, koja je registrirana na Malti, oštetio klub za nekoliko milijuna eura. Predsjednik Twentea je navodno pristao da agencija klubu plati pet milijuna eura za 10 do 50 posto prava na transfere sedmorice igrača. 

Nizozemski nogometni savez otvorio je istragu, a ukoliko se medijski navodi pokažu točni Van der Laan bi mogao biti doživotno isključen iz nogometa. Klubu prijeti oduzimanje bodova, a mogao bi ostati i bez licence za natjecanje u prva razreda nizozemskog nogometa.

Doyen Sport je posredovao prilikom transfera Neymara iz Santosa u Barcelonu, te Radamela Falcaa iz Porta u Atletico Madrid, a među igračima o kojima brinu su napadač Juventusa Alvaro Morata, napadač Valencije Alvaro Negredo, te napadač Seville Jose Antonio Reyes

>> Mamića i ostale sumnjiče da su izvukli oko 80 milijuna kn. Evo koji su transferi pod lupom!

Komentara 3

DE
derin
20:03 25.11.2015.

Na uređenom zapadu na prvi trag afere, padaju ostavke i doživotna isključenja iz sporta, a u nas divlji zapad.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:57 25.11.2015.

ma da!to su sigurno krivi udbaši i jugonostalgicari!za Dinamo bez mamica

DU
Deleted user
22:07 25.11.2015.

po ovom primjeru oceujem zabranu rada brbicu i pavasovicu u sportu dozivotno sklopili su dogovor sa men agencijom mire ćire (blazevic jr.) i umjesto 2-3 mil eura prilikom transfera u hajduk, prikazali lazno 150 tis € ista prica sa transferom kapetana hajduka u legiju warshaw i to nikom nije sumnjivo mozda jer ministar financija je rado vidjen gost na poljudu, uvijek svrati kad se vraca iz posjeta rodbini poljud mu je usput do zagreba :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije