Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josep Maria Bartomeu

Predsjednik Barce progovorio o eventualnoj prodaji Messija!

Lionel Messi
UESyndication/PIXSELL
21.11.2014.
u 08:33

- Žele ga pobijediti izvan tererna, ali on je na terenu i dalje broj jedan na svijetu, zaključio je Bartomeu

Posljednjih dana pojavile su se informacije kako je Lionel Messi nesretan i sprema se napustiti Barcelonu, a da i klub ima plan prodati ga do izbora 2016. godine. Već se počelo i kalkulirati s imenima klubova koji će ponuditi za njega, ali sve napise demantirao je Josep Maria Bartomeu, predsjednik katalonskog kluba.

- Leo je zaista sretan u našem klubu i ne mislimo ga prodati. Njegov otac Jorge mi je rekao da je njegov sin pod velikim pritiskom, ali izvan terena. Mi smo uvijek tu da pomognemo svojim igračima, rekao je Bartomeu.

Messija se u posljednje vrijeme često kritizira zbog loše forme, ali predsjednik ne da na njega.

- Žele ga pobijediti izvan terena, ali on je na terenu i dalje broj jedan na svijetu, zaključio je Bartomeu.

Dodajmo kako Messi ove sezone zaista ima lošiju statistiku nego je imao prije, ali to nije ni blizu za kritike. U 15 utakmica ove sezone u svim natjecanjima on je postigao 11 pogodaka.

>>Plan čelnika Barcelone: Lionela Messija žele prodati do izbora!

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
09:29 21.11.2014.

ista kaze

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:53 21.11.2014.

A sto bi drugo mogao reci? Sve sam vise uvjeren da ce se Messi prodati. Vjerujem da Barcelona misli da ga je dovoljno "iscjedila"....i da je vec sa svoje 24 godine bio dozivio vrhunac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije